ΑΝΝΗ ΠΑΝΤΑΖΗ - ΡΙΧΑΡΝΤ ΣΙΛΑΓΚΙ

ΑΝΝΗ ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΗ Άννη είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής, πρωταθλήτρια Ελλάδος στις παγκορασίδες, κορασίδες, νεάνιδες και γυναίκες και έχει κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο πανευρωπαϊκό κάτω των 20 με το ανσάμπλ νεανίδων. Επίσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2003 κατέκτησε την 8η θέση στο στεφάνι – ατομικό. Στους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004, η Άννη συμμετείχε στην εθνική μας ομάδα του ανσάμπλ και κατάφερε να κατακτήσει την 5η θέση!

Είναι Παγκόσμια Πρέσβειρα των Special Olympics από την Παγκόσμια Ομοσπονδία στη Ρυθμική Γυμναστική.

Με δύο γονείς γυμναστές, από μικρή, μαζί με την αδερφή της Κλέλια, αφοσιώθηκαν στη γυμναστική και οι δύο κατάφεραν να γίνουν ολυμπιονίκες της ρυθμικής γυμναστικής.

Εκτός από τη ρυθμική μεγάλη της αγάπη είναι η γιόγκα, η λογοτεχνία αλλά και η μουσική.

Τον περασμένο Οκτώβριο, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της!

 

ΡΙΧΑΡΝΤ ΣΙΛΑΓΚΙ:

Γεννήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου του 1983 στο Κοsice της Σλοβακίας και ζει στη Λάρισα. Ξεκίνησε χορό σε ηλικία 10 ετών. Είναι καθηγητής χορού, Προπονητής αθλητικών ζευγαριών και αγωνιστικών ομάδων, αλλά και χορογράφος. Επίσης είναι κάτοχος Κρατικού Πτυχίου Σλοβακίας «Προπονητής αθλητικού χορού», αλλά και πτυχιούχος IDTA Βallroom & Latin χορών. Έχει δημιουργήσει τη χορευτική ομάδα “Dance Force Team”. Έχει ανακηρυχθεί Πρωταθλητής Σλοβακίας στο Latin και Ballroom το 2002, 2004, 2007. To 2010 και το 2011 ήταν Πρωταθλητής Ελλάδος και Κυπελλούχος Ελλάδος για τις χρονιές 2010, 2011 & 20012 (ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΛΑΣΗ LATIN).

Στο DWTS1, χόρευε με τη Ματθίλδη Μαγγίρα και αποχώρησαν στον ημιτελικό. Στο DWTS5, χόρευε με τη Μορφούλα Ντώνα και κατέκτησαν την 1η Θέση!

Videos