ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΒΡΙΑ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΝΑΡΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΒΡΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΗ Μαρία από μικρή ασχολήθηκε με τον αθλητισμό. Ξεκίνησε ως αθλήτρια basket στη Γλυφάδα και τυχαία μέσα σε μία μέρα, βρέθηκε να περπατάει  σε πασαρέλες.

Υπήρξε ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στα τέλη της δεκαετίας του '90 στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Ενδεικτικά κάποια από τα ονόματα των σχεδιαστών που την εμπιστεύτηκαν είναι ο “Armani”, οι “Dolce & Gabbana”, ο “Versace” και ο “Calvin Klein”.

Την καριέρα της ως μοντέλο την άφησε όταν ήταν στο peak της, σε ηλικία 24 ετών, καθώς έδωσε προτεραιότητα στα δύο της παιδιά, ό,τι  πολυτιμότερο έχει στη ζωή.

Το 2003 επανήλθε στη μόδα ως επιχειρηματίας αυτή τη φορά, με τα γνωστά καταστήματα “Ice Cube” που προωθούσαν νέους Έλληνες αλλά και ξένους σχεδιαστές.

Σήμερα δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο της ομορφιάς με το “Mc Medical Center”, ένα πολυτελές ιατρικό κέντρο ομορφιάς, αμερικανικών προτύπων, στα νότια προάστια.

Λατρεύει τη γυμναστική και ασχολείται σε καθημερινή βάση, κυρίως με το γυμναστήριο, το τένις και το spinning!

Αγαπά τη latin μουσική αλλά και τα παλιά house!

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΝΑΡΙΔΗΣ:

Χορογράφος, χορευτής και δάσκαλος χορού με εμπειρία εκπαίδευσης στους χορούς Latin International, Salsa, Hip – Hop, Contemporary, Popping και Jazz – modern.  Έχει συμμετάσχει σε διαγωνισμούς Latin – Ballroom. Έχει σπουδάσει Character, Jazz – Modern, Latin – Ballroom, Contemporary, Hip – Hop και Popping, σε Ρωσία και Αμερική.

Είναι η πρώτη του συμμετοχή στο DWTS.

 

Videos