ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ - ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΗ Ευριδίκη γεννήθηκε στις 14 Μαΐου 1987 στην Αθήνα. Είναι δημοσιογράφος – αθλητικογράφος. Ξεκίνησε από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ως ραδιοφωνική παραγωγός, από το 2005 μέχρι και σήμερα. 

Έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση, ενώ έχει ασχοληθεί πολύ και με το στίβο. Της αρέσει το surf και το Pole Dancing. Στην πορεία συνειδητοποίησε ότι αυτός ο χορός είναι τρόπος ζωής και την αφήνει να εκφραστεί ελεύθερα. Αξίζει να αναφερθεί ότι  τα τελευταία 4 χρόνια  διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Pole Dance.

Είναι ιδιοκτήτρια της εταιρίας “Rad Polewear” με αθλητικά ρούχα που σχεδιάζει η ίδια και βέβαια έμπνευσή της γι’ αυτό είναι το pole dance. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συμμετείχε στο Survivor 3 στον ΣΚΑΙ και ήταν η τελευταία γυναίκα που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Αγαπάει πολύ τα ταξίδια, τη μαγειρική και δηλώνει σπιτόγατος.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ:

Ο Παύλος εδώ και 16 χρόνια εργάζεται ως δάσκαλος χορού, ενώ από το 2005 έως και σήμερα έχει τη δική του σχολή χορού “Dance Legend”. Διαθέτει πτυχία: IDTA Latin Gold,  Zumba certified instructor. Το 2007 έλαβε μέρος στο τηλεοπτικό σόου “So you Think You Can Dance” φτάνοντας μέχρι την τελική πεντάδα των ανδρών. Το 2011 συμμετείχε ως χορευτής και χορογράφος στην ελληνική αποστολή της Eurovision για το Ζεϊμπέκικο του Λούκας . Στο DWTS3, χόρευε με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και κατέκτησαν την 1η θέση. Στο DWTS4, χόρευε με την Κλέλια Πανταζή και αποχώρησαν στον ημιτελικό. Στο DWTS5, χόρευε με την Μαρία Ηλιάκη και αποχώρησαν στο 8ο live. 

Videos