Celebrity

Τελευταία ενημέρωση : 26 Δεκεμβρίου 2025 14:54

Στηβ Ντούζος: Ξανά στο νοσοκομείο ο γνωστός ηθοποιός

Ντουζος
-

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ξανά ο Στηβ Ντούζος, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του «Μπίλια» στις ταινίες «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα».

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τα ξημερώματα της Παρασκευής 26 Δεκεμβρίου μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο με ένα οξύμετρο.

«Το καλύτερο φάρμακο. Ο μεγαλύτερος πλούτος είναι η οικογένεια. Familia I lov’ya lots!! Είσαστε το οξυγόνο μου», έγραψε ο Στηβ Ντούζος χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για τον λόγο της νοσηλείας του.

Πριν από περίπου έξι μήνες, ο Στηβ Ντούζος είχε νοσηλευτεί ξανά, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα με την αναπνοή του.

«Μπήκα για κάποιες εξετάσεις και είμαι τώρα έξι μέρες εδώ και πρώτα ο Θεός με το καλό βγαίνω αύριο. Είχα λίγο δύσπνοια, λαχάνιαζα λίγο και ήρθα να το ισιώσω. Εγώ κάθε τρεις, τέσσερις μέρες ούτως ή άλλως είμαι στο νοσοκομείο. Έρχομαι εδώ γιατί έχω θέματα πολλά. Μια παρακολούθηση γι’ αυτά που ήδη υπάρχουν, να δούμε, μένουν στάσιμα, προχωράνε; Μήπως πρέπει να αλλάξουμε κάτι, τέτοια…» είχε δηλώσει. Ο Στηβ Ντούζος είχε ξεκαθαρίσει επίσης τότε πως η νοσηλεία του τότε δεν είχε σχέση με τον καρκίνο στον πνεύμονα που είχε διαγνωστεί στο παρελθόν. 

Capture.PNG

 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)