Celebrity
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αποθεώνει τον Γρηγόρη Μόργκαν στο Instagram – "Oνειρευόμουν έναν άντρα σαν εσένα"

Την πιο ευτυχισμένη φάση της προσωπικής της ζωής διανύει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη καθώς, λίγο καιρό μετά τη δημιουργία της δικής της οικογένειας με τον Γρηγόρη Μόργκαν και τον ερχομό του γιου τους, δεν κρύβει πόσο γεμάτη αισθάνεται στο πλευρό του συζύγου της.
Με μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλησε να εκφράσει δημόσια την αγάπη και την ευγνωμοσύνη που νιώθει για τον άνθρωπο της ζωής της.
Διαβάστε επίσης - Ευρυδίκη Βαλαβάνη: "Θέλαμε να βαφτίσουμε τον γιο μας στη θάλασσα, αλλά αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες"
Στο βίντεο που δημοσίευσε, ο Γρηγόρης Μόργκαν εμφανίζεται να βγαίνει από τη θάλασσα κρατώντας τη σανίδα του surf. Πάνω στο βίντεο έγραψε: «Πριν από χρόνια ονειρευόμουν μια αγάπη σαν κι αυτή, έναν άντρα σαν εσένα… και τώρα είναι η πραγματική μου ζωή».
Στη λεζάντα της δημοσίευσης πρόσθεσε: «Τελικά, τα όνειρα όντως γίνονται πραγματικότητα».
Δείτε την ανάρτησή της:


