Celebrity
Δημήτρης Λάλος: "Λύγισε" για τον Δημήτρη Ήμελλο στο "Αλ Τσαντίρι Νιουζ"

Στο τελευταίο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» για το 2025 εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης 17 Δεκεμβρίου ο Δημήτρης Λάλος. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Λάκη Λαζόπουλο, ο ηθοποιός έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά στον Δημήτρη Ήμελλο, με αφορμή τον έναν χρόνο από τον θάνατό του.
Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Λάλος, ο οποίος είχε συνεργαστεί στον «Σασμό», με τον Δημήτρη Ήμελλο, αναφερόμενος στους ανθρώπους που τον στήριξαν στα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής και στην πορεία του γενικότερα, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.
«Με στήριξαν πάρα πολύ άνθρωποι όπως ο Λάκης, όπως ο δάσκαλός μου στο Γυμνάσιο. Ο Δημήτρης Ήμελλος που έφυγε από τη ζωή σαν χθες (16/12). Ήταν ο πρώτος που πήρε το βραβείο Χορν, ο πρώτος ηθοποιός που το πήρε και θυμάμαι πως όταν εγώ ήμουν υποψήφιος και με είδε, δεν το είχα πάρει καν, ήταν τόσο γενναιόδωρος μαζί μου ενώ είχε κερδίσει τα πάντα ο ίδιος.
Ήταν τόσο γενναιόδωρος που μου έδειξε έναν δρόμο γενναιοδωρίας. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος και συνεργάτης, γνώστης της υποκριτικής, έχοντας σπουδάσει στη Ρωσία. Μεγάλος δάσκαλος. Τον μνημονεύω αυτή τη στιγμή, εδώ πέρα, να ‘ναι καλά ο άνθρωπος εκεί που είναι» είπε συγκινημένος ο Δημήτρης Λάλος.


