Celebrity

Τελευταία ενημέρωση : 28/12/2025 17:59

Λένα Δροσάκη: Δάκρυσε μιλώντας για τον γιο της - "Δεν περίμενα ότι θα μπορέσω ποτέ να κάνω παιδί"

-

Μια συνέντευξη από καρδιάς έδωσε η Λένα Δροσάκη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Μένια Κούκου. Η ίδια μάλιστα δάκρυσε, μιλώντας για τον γιο της, Αναστάση. Ακόμα, αναφέρθηκε και στην καλή σχέση που φροντίζει να διατηρεί με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τον πατέρα του,

«Η μητρότητα ήταν ένα δώρο για μένα. Δεν περίμενα ότι θα μπορέσω ποτέ να κάνω παιδί. Ο Αναστάσης ήρθε και μου άλλαξε πραγματικά τη ζωή. Μερικές φορές όμως, θυμώνω. Θυμώνω πάρα πολύ. Δε μου είχε πει κανένας ότι η μητρότητα, το να μένεις έγκυος, δεν είναι κάτι εύκολο. Και αφού γεννήσεις, δεν είναι εύκολο. Όλοι λένε ότι είναι όλα ρόδινα, ότι είναι η καλύτερη στιγμή της γυναίκας, κι όμως. Εγώ θύμωσα που κανένας, μα κανένας δε μου είπε έστω ένα αρνητικό» είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Ο Αναστάσης είναι 5,5 ετών…Ο Αναστάσης είναι η κινητήριος δύναμή μου. Συγκινούμαι πάρα πολύ. Αυτή η αγνότητα, αυτά τα μάτια, αυτή η αγάπη, είναι ό,τι έχω στον κόσμο. Δεν έχω κάτι μεγαλύτερο. Δυστυχώς οι μαμάδες που δουλεύουμε έχουμε τύψεις ενώ δε θα έπρεπε…Η επιθυμία μας να είμαστε περισσότερο με τα παιδιά, μετατρέπεται σε τύψεις» ανέφερε αργότερα η Λένα Δροσάκη, με δάκρυα στα μάτια.

Για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη είπε: «Από τη στιγμή που χωρίσαμε, αποφάσισα ότι πρέπει να είμαστε ήρεμοι. Βοήθησε κι εκείνος σε αυτή την απόφαση γιατί χρειάζονται δυο πλευρές να διατηρηθεί αυτή η ηρεμία.

Όχι ότι δεν έχουμε τις διαφωνίες μας. Οφείλουμε όμως μόνο αυτό το δρόμο να διαλέξουμε. Δε λέω ότι δεν έχουμε σκοτάδια, απλώς αυτά οφείλουμε να τα λύνουμε μόνοι μας ο καθένας, για να φέρουμε όσο περισσότερο φως γίνεται στο παιδί, για να μην υπάρξουν περισσότεροι τραυματισμοί…».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)