Celebrity

Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 15:55

Έλενα Παπαρίζου: Μιλάει πρώτη φορά για την νοσηλεία της - "Θέλει παρακολούθηση…"

παπαρίζου
-

 Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού βρέθηκε την Κυριακή 11/1 η Έλενα Παπαρίζου με τον Τάκη Ζαχαράτο.

Μάλιστα, στην αρχή της κουβέντας τους η Έλενα Παπαρίζου αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια υγείας της που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, δόξα το Θεώ. Θέλει λίγη παρακολούθηση. Έπαθα υπερκόπωση, είναι κακό πράγμα. Πρέπει όλοι να προσέχουμε. Η δουλειά είναι υγεία αλλά… Το έπαθα γιατί δούλευα πάρα πολύ. Ήταν πάρα πολλά πράγματα. Είμαι τελειομανής, θέλω να είναι όλα τακτοποιημένα όχι μόνο για τον εαυτό μου αλλά και να είμαστε εντάξει προς τους συνεργάτες μας», είπε η Έλενα Παπαρίζου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα η Έλενα Παπαρίζου για τη περιπέτεια της υγείας της:

 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)