Celebrity
Τελευταία ενημέρωση : 23 Ιουλίου 2026 08:25
Σία Κοσιώνη & Κώστας Μπακογιάννης: Επέτειος για το ζευγάρι - Η τρυφερή φωτογραφία και το μήνυμα

Τα 8 χρόνια γάμου τους γιόρτασαν την Τετάρτη 22/7 η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης, όπως γνωστοποίησε η δημοσιογράφος στα social media.
Μέσα από ένα Instagram Story, η Σία Κοσιώνη δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους από εξόρμησή τους μέσα στη φύση ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Από το 8 ως το άπειρο», συνοδεύοντας τη φράση με το σύμβολο του απείρου.
Διαβάστε επίσης! Κώστας Μπακογιάννης: Επανεκπαιδεύτηκε ως έφεδρος αλεξιπτωτιστής - Οι φωτογραφίες και το μακροσκελές μήνυμα
Η γνωριμία τους ξεκίνησε το 2016, ενώ λίγα χρόνια αργότερα ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Καρπενήσι, σε μια διακριτική τελετή, σε στενό κύκλο. Λίγους μήνες αργότερα ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Δήμος.
Δείτε την ανάρτησή της:
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)


