Celebrity

Τελευταία ενημέρωση : 03/06/2026 22:22

Δανάη Μπάρκα: Το χιουμοριστικό βίντεο στα social media λίγες ημέρες πριν τον γάμο της με τον Φάνη Μπότση

Δανάη Μπάρκα: Επιβεβαίωσε τον γάμο με τον σύντροφό της Φάνη Μπότση - Οι φωτογραφίες με το μήνυμα όλο νόημα
-

Ένα χιουμοριστικό βίντεο ανέβασε στα social media η Δανάη Μπάρκα, λίγο πριν τον γάμο με τον αγαπημένο της, Φάνη Μπότση.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο γάμος της ηθοποιού και του επιχειρηματία θα γίνει στις 13 Ιουνίου στη Μεσσηνία, ωστόσο το ζευγάρι επιθυμεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Διαβάστε επίσης! Δανάη Μπάρκα: Οι φωτογραφίες από την πρόβα νυφικού λίγο πριν τον γάμο της με τον Φάνη Μπότση

«Δεν έχω στείλει προσκλήσεις, δεν έχω κάνει τίποτα. Είμαι πολύ ανοργάνωτη αλλά πολύ χαρούμενη και στη κοσμάρα μου. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εννοείται ότι θα είναι καλεσμένος, αλλά θα έχει παράσταση και μάλλον δε θα τα καταφέρει να έρθει» είχε πει η Δανάη Μπάρκα σε πρόσφατες δηλώσεις της.

Το απόγευμα της Τετάρτης 3/6, η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό βίντεο στα social media, στο οποίο κάνει αναπαράσταση μιας σκηνής από τους "Δύο Ξένους" και στη λεζάντα γράφει: «Τι κάνω, αντί να κάνω λίστα καλεσμένων 10 μέρες πριν τον γάμο».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

@danaibarka__ Καλό μήνα ρε παιδιά 😘😂 #funny #fyp #fpyシ ♬ πρωτότυπος ήχος - 3kkk__

  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)