Celebrity
Λευτέρης Πανταζής: Εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την περιπέτεια υγείας του - Όσα ανέφερε στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο "Πρωινό' του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο Λευτέρης Πανταζής, που έμεινε για τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έπαθα υπερκόπωση, έπεσα κάτω, δε μπορούσα να περπατήσω.
Σαν λιποθυμία ήταν. Ήμουν μέσα στο νοσοκομείο, κοιμήθηκα, το ευχαριστήθηκα, ξεκουράστηκα. Έκλεισα τα τηλέφωνα, δεν άκουγα κανέναν, δε με έπαιρνε κανείς. Ήταν μόνο η κόρη μου δίπλα μου κι αυτό μου φτάνει. Οι γιατροί μου είπαν να χαλάω και κανένα χατίρι και να κοιτάξω λίγο την υγεία μου γιατί το στρες, η κούραση, η δουλειά κι επειδή θέλω να τα κάνω όλα τέλεια, μου είπε ότι δε χρειάζεται και τόσο πολύ. Να κάνω τη διατροφή μου κανονικά, να περπατάω λιγάκι, να ξεκουράζομαι και να κοιμάμαι. Εγώ είχα να κοιμηθώ 15 ημέρες.
Κοιμόμουν 2 με 3 ώρες τη μέρα. Δουλεύουμε τόσο πολύ, δεν θέλουμε να χαλάμε χατίρια και ξεχνάμε λίγο εμάς. Δυστυχώς η υγεία δεν αγοράζεται. Πρέπει να την προσέχουμε για να την έχουμε».
Δείτε το σχετικό βίντεο:


