Celebrity

Τελευταία ενημέρωση : 05 Ιανουαρίου 2026 18:13

Γιώργος Παπαδάκης: Που και πότε θα γίνει η κηδεία του - Η ανακοίνωση της οικογένειας και η παράκληση

Γιώργος Παπαδάκης: Που και πότε θα γίνει η κηδεία του - Η ανακοίνωση της οικογένειας και η παράκληση
-

Το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Παπαδάκη θα πουν συγγενείς και φίλοι την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας, σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας.

"Η οικογένεια του Γιώργου Παπαδάκη εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες σε όλους όσοι στέκονται δίπλα της αυτές τις δύσκολες ώρες, δείχνοντας κατανόηση, συμπαράσταση και σεβασμό στο πένθος της.

Η κηδεία του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού θα τελεστεί την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2026, στις 10:30, στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας, Δήμου Χαλκιδέων.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια παρακαλεί όσους το επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του με δωρεά στους παρακάτω οργανισμούς:

«Το Εργαστήρι» – Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία

Τράπεζα: Alpha Bank

ΙΒΑΝ: GR 2501 4050 3050 300 200 200 1379

Δικαιούχος: Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Το Εργαστήρι»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Τράπεζα: Alpha Bank

ΙΒΑΝ: GR4201404410441002101062962" αναφέρεται συγκεκριμένα.

 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)