Celebrity

11 Δεκεμβρίου 2025 22:30

Άρης Μουγκοπέτρος για το φτύσιμο του Βαλάντη στους μουσικούς του: "Είναι πολύ λίγο μπροστά σε αυτά που έχω περάσει"

Άρης Μουγκοπέτρος για το φτύσιμο του Βαλάντη στους μουσικούς του: "Είναι πολύ λίγο μπροστά σε αυτά που έχω περάσει"
-

Το ξέσπασμα του Βαλάντη στους μουσικούς του σχολίασε ο Άρης Μουγκοπέτρος σε ανάρτηση στο Instagram.

Ο τραγουδιστής σε βίντεο που κυκλοφόρησε φαινόταν να φωνάζει στα μέλη της ορχήστρας του, ενώ έφτυσε προς το μέρος τυ.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου γράφει: «Ο Βαλάντης έφτυσε τους μουσικούς του και σωστά κάνατε και το προβάλατε. Οι μουσικοί μας, οι περισσότεροι, είναι ψυχούλες και στην κυριολεξία είναι οι αφανείς ήρωες και ο ρόλος τους είναι καταλυτικός στο να βγει αυτό το αποτέλεσμα και το σημαντικότερο, τις πιο πολλές φορές, με ένα “ψευτονυχτόκαμμα” της πείνας».

Στη συνέχεια, μοιράστηκε ότι έχει δεχτεί πολύ πιο άσχημες συμπεριφορές από την εν λόγω κίνηση του Βαλάντη:

«Εάν μπείτε στον κόπο και διαβάσετε λίγο από το βιβλίο μου, θα καταλάβετε ότι μέχρι και το φτύσιμο είναι πολύ πολύ λίγο μπροστά σε όλα αυτά που έχω περάσει εγώ, αλλά και άλλοι συνάδελφοί μου, που δεν μπορεί να τους δοθεί τόσο εύκολα το βήμα και να πουν τι πραγματικά συμβαίνει» σημείωσε.

Κλείνοντας ανέφερε είπε: «Και πραγματικά είναι πολύ δύσκολο αυτό να βγει προς τα έξω, γιατί ο κύκλος μας δεν είναι τόσο γνωστός όσο πχ. του θεάτρου. Και εννοείται ότι δεν το λέω για να στοχοποιήσω το χώρο του θεάτρου, που σέβομαι και θαυμάζω απεριόριστα. Το λέω γιατί μπορεί ο δικός μας ο χώρος να μην είναι τόσο γνωστός, όμως μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι από τους χειρότερους. Αλλά και πάλι θα σας πω ότι δεν είναι όλα μαύρο και υπάρχουν και συνάδελφοι ψυχάρες και καλλιτεχνάρες. ΥΓ: Κανείς δεν είναι σκλάβος κανενός».

Δείτε την ανάρτησή του:


12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)