Celebrity
Eurovision 2025 - Klavdia: "Για μερικές μέρες έχασα τη φωνή μου, έκλαιγα συνέχεια"

Άκουσε το άρθρο
Λίγες ώρες πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision, η Klavdia παραχώρησε συνέντευξη στο "Elle", μέρος της οποίας προβλήθηκε στην εκπομπή "Breakfast@Star".
Μεταξύ άλλων, η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό παραδέχτηκε δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της αποκομμένο από τη μουσική. Παράλληλα η Klavdia αποκάλυψε πως κάποια στιγμή έχασε τη φωνή της για λίγες ημέρες και τότε κατάλαβε πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς να τραγουδάει.
"Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα, ότι αγαπώ το τραγούδι και ότι δεν μπορώ να περάσω ούτε μια μέρα χωρίς να τραγουδάω. Ένιωθα την ανάγκη να το κάνω καθημερινά. Και θυμάμαι ότι υπήρχε κάποια στιγμή που για μερικές μέρες έχασα τη φωνή μου. Έκλαιγα συνέχεια. Δεν μπορούσα να το ξεπεράσω. Ίσως εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς να τραγουδάω" εξομολογήθηκε η Klavdia.
Για τη στήριξη της οικογένειάς της, η Klavdia αποκάλυψε: "Ήταν πάντα υποστηρικτικοί. Ήθελαν να γίνω τραγουδίστρια Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό, είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μας στηρίζει και να μας αγαπάει. Χωρίς αυτούς δεν θα ήταν τίποτα εφικτό".
Τέλος, η Klavdia αναφέρθηκε στο κεφάλαιο της Eurovision, αλλά και για τα σχέδια της μετά το τέλος του διαγωνισμού: "Η Eurovision ήταν πάντα μέσα στα όνειρά μου. Το όνειρό μου μετά τη Eurovision είναι να ταξιδέψω εκτός συνόρων με τη μουσική μου".
Θυμίζουμε πως η Klavdia με την "Αστερομάτα" θα ανέβει απόψε, Πέμπτη 15 Μαΐου 2025, στη σκηνή του St. Jakobshalle με στόχο την πρόκρισή της στον μεγάλο Τελικό της 69ης Eurovision.
Η Ελληνίδα καλλιτέχνιδα θα εμφανιστεί στην 7η θέση προσδοκώντας ότι θα είναι μία από τις δέκα συμμετοχές του Β’ Ημιτελικού που θα πάρουν το εισιτήριο για τον Τελικό του Σαββάτου.
Τον Β’ Ημιτελικό θα σχολιάσουν η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.
Η σειρά εμφάνισης των χωρών είναι η εξής: Αυστραλία, Μαυροβούνιο, Ιρλανδία, Λετονία, Αρμενία, Αυστρία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα, Λιθουανία, Μάλτα, Γεωργία, Γαλλία, Δανία, Τσεχία, Λουξεμβούργο, Ισραήλ, Γερμανία, Φινλανδία.
Στο Β’ Ημιτελικό εμφανίζονται και ψηφίζουν το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία και η Γερμανία από τις "Big Five", οι οποίες προκρίνονται απευθείας στον τελικό.
Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: associated press
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

