Celebrity

16 Σεπτεμβρίου 2024 13:15

Ο Θέμης Αδαμαντίδης επιβεβαίωσε τον χωρισμό του από τη Βαρβάρα Κίρκη: "Εγώ θα ήθελα να τη δω με οικογένεια"

Ο Θέμης Αδαμαντίδης επιβεβαίωσε τον χωρισμό του από τη Βαρβάρα Κίρκη: "Εγώ θα ήθελα να τη δω με οικογένεια"
-

Οριστικοί τίτλοι τέλους μετά από τέσσερα περίπου χρόνια, έπεσαν στη σχέση της Βαρβάρας Κίρκη και του Θέμη Αδαμαντίδη, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής επιβεβαίωσε μάλιστα για πρώτη φορά το άδοξο τέλος της σχέσης του με τη Βαρβάρα Κίρκη, μιλώντας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, που βρέθηκαν στην πρεμιέρα του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

"Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Εγώ θα ήθελα να τη δω με οικογένεια, είναι κάτι το οποίο πληροί και τον προορισμό του καθένα. Εγώ έχω κάνει παιδιά και οικογένεια. Δεν ήταν αυτός ο λόγος του χωρισμού. Δε θέλω να βγει αυτό το νόημα. Σε κάθε ζευγάρι υπάρχει μία περίοδος που είναι καλά. Όταν σταματήσει αυτό, είναι σωστό να χωρίζουν", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι του 2022 έγινε γνωστή η είδηση για τη μήνυση της Βαρβάρας Κίρκη κατά του Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό, ενώ ακολούθησε και μήνυση του τραγουδιστή. Το ζευγάρι, όμως, ένα μήνα μετά ήταν και πάλι μαζί και η σχέση του έδειχνε ακόμη πιο δυνατή.

Μετά την επανασύνδεση απέσυραν τις μηνύσεις. Εκκρεμεί, όμως, η κατηγορία κατά του Θέμη Αδαμαντίδη για ενδοοικογενειακή βία, καθώς η συγκεκριμένη διώκεται αυτεπαγγέλτως. Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει οριστεί για μέσα στον Σεπτέμβριο.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)