Celebrity

11 Ιουνίου 2024 14:10

Μαρί Σαντάλ: "Ήταν πολύ δύσκολο να μεγαλώσω πέντε παιδιά ενώ διοικούσα μια επιχείρηση"

Μαρί Σαντάλ: "Ήταν πολύ δύσκολο να μεγαλώσω πέντε παιδιά ενώ διοικούσα μια επιχείρηση"

-

Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η Μαρί Σαντάλ στο prestigeonline.com. Η σύζυγός του Παύλου μίλησε για τη μητρότητα και πόσο δύσκολο ήταν να μεγαλώσει πέντε παιδιά, ενώ διοικούσε μια επιχείρηση.

Διαβάστε επίσης! Παύλος & Μαρί Σαντάλ: Σπάνιο φωτογραφικό υλικό από τον παραμυθένιο γάμο τους στο Λονδίνο

«Ήταν πολύ δύσκολο να μεγαλώσω πέντε παιδιά ενώ διοικούσα μια επιχείρηση. Έτσι δεν έδωσα τον πλήρη χρόνο και την προσοχή μου. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο εμπόδιο – κατηγορούσα πολύ τον εαυτό μου. Τώρα που έχουν φύγει τα παιδιά από το σπίτι έχω πολύ χρόνο να επικεντρωθώ στην επωνυμία. Μπόρεσα να κοιτάξω πίσω τα τελευταία 25 χρόνια και να δω τι κάναμε – τι κάναμε καλά και τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα», εξομολογήθηκε η Μαρί Σαντάλ και συνέχισε:

«Είναι τρομακτικό όταν βλέπεις οικογένειες που δεν έχουν επικοινωνία. Πώς θα μάθετε για το παιδί σας; Έχω πέντε παιδιά και είναι όλα πολύ διαφορετικά. Όλοι έχουν πολύ διαφορετικές ανάγκες. Έτσι, αν δεν μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για να τους γνωρίσετε, δεν πρόκειται να τους γνωρίσετε».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)