Celebrity

30 Μαΐου 2024 08:18

Πάνος Μουζουράκης: Οι αλλαγές στη ζωή του μετά τη γέννηση της κόρης του, η ονοματοδοσία και η βάφτιση

Πάνος Μουζουράκης: Οι αλλαγές στη ζωή του μετά τη γέννηση της κόρης του, η ονοματοδοσία και η βάφτιση

-

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό του "The 2Night Show" το βράδυ της Τετάρτης (29/05) τον Πάνο Μουζουράκη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, αλλά και ερμηνευτής, μίλησε για τις ριζικές αλλαγές που έφερε ο γάμος και το παιδί στη ζωή του. Παράλληλα αποκάλυψε πως ακόμη δεν έχουν βαφτίσει την κόρη τους με τη Μαριλού Κόζαρη, ωστόσο έχουν κάνει ονοματοδοσία.

"H βάφτιση δεν έχει γίνει ακόμη. Ονοματοδοσία έχει γίνει. Θα την πούμε Ευαγγελία – Ελένη. To όνομα είναι του μπαμπά μου και της μαμάς μου. Το επόμενο θα πάρει από το Κοζαρέϊκο" αποκάλυψε ο Πάνος Μουζουράκης.


Για τις αλλαγές στη ζωή του μετά τη γέννηση της κόρης του, ο Πάνος Μουζουράκης αποκάλυψε: "Τις μπύρες τις πίνω πλέον χωρίς αλκοόλ, έχω σταματήσει να ξενυχτάω. Ξυπνάω στις 7 το πρωί με ένα χεράκι να μου δίνει μπάτσες. Νομίζω ότι είναι η τελευταία ευκαιρία που μου έδωσε. Ευτυχώς το σώμα μου είναι φτιαγμένο έτσι και ο εγκέφαλός μου, που αν ξεφεύγω μου το σωματοποιεί. Σε κρίσεις πανικού, να μην μπορώ να κινηθώ, να μην μπορώ να σκεφτώ".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)