Celebrity

29 Μαΐου 2024 11:09

Κατερίνα Καινούργιου για Στέφανο Κασσελάκη: "Είναι φίλος του Φίλιππου Τσαγκρίδη! Χέστ@@@ν οι νέοι για την Μπάρκα και εμένα"

Κατερίνα Καινούργιου για Στέφανο Κασσελάκη: "Είναι φίλος του Φίλιππου Τσαγκρίδη! Χέστ@@@ν οι νέοι για την Μπάρκα και εμένα"

-

Καλεσμένος στο κανάλι του Fipster στο YouTube βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για ποιον λόγο χάλασε η φιλία της Κατερίνας Καινούεγιου με τη Δανάη Μπάρκα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία απάντησε: «Ο Φίλιππος», αποκαλύπτοντας πως είναι φίλοι με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τον Στέφανο Κασσελάκη

Το εν λόγω απόσπασμα, σχολίασε το πρωί της Τετάρτης 29 Μαΐου στην εκπομπή "Super Κατερίνα" η Κατερίνα Καινούργιου.

«Σε αυτή την ερώτηση ο Κοκλώνης δεν θα απαντούσε που είναι και κολλητός μου! Εμένα δεν με πείραξαν αυτά που είπε για μένα. Όντως είναι φίλος του πρώην συντρόφου μου, δεν έχει να κάνει, και τον γνωρίζει χρόνια από το σχολείο. Και τον έχω δει πολλές φορές έξω και έχω καλή σχέση μαζί του», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και πρόσθεσε: «Τα προβλήματα των νέων δεν είναι η Δανάη Μπάρκα και η Κατερίνα Καινούργιου. Χέστηκαν -συγγνώμη για την έκφραση! Πια δεν νοιάζουν κι εμάς».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)