Celebrity

29 Μαΐου 2024 11:20

Γιώργος Λιάγκας: "Λύγισε" στον αέρα του "Πρωινού" - "Θέλω να ζητήσω συγγνώμη - Σα δε ντρεπόμαστε όλοι μας!"

Γιώργος Λιάγκας: "Λύγισε" στον αέρα του "Πρωινού" - "Θέλω να ζητήσω συγγνώμη - Σα δε ντρεπόμαστε όλοι μας!"

-


Με αφορμή την εξομολόγηση της μητέρας της άτυχης Κυριακής, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Α.Τ των Αγίων Αναργύρων, ότι της στέλνει ακόμα μηνύματα στο κινητό της, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε ένα δημόσιο ξέσπασμα, στον αέρα του "Πρωινού" του ΑΝΤ1.

"Δεν ξέρω τι να πω δημοσιογραφικά... ανθρώπινα. Για μια γυναίκα που παραδέχεται ότι είναι με χάπια και προσπαθεί να βρει δικαιολογίες για τον χαμό της κόρης της... Ζητά δικαίωση. Δεν θα δικαιωθεί ποτέ η γυναίκα αυτή, δεν θα αποδοθούν οι ευθύνες που πρέπει σε αυτήν την χώρα, να είστε βέβαιοι στον βαθμό που αναλογούν και σε αυτούς που αναλογούν. Θα γίνει συγκάλυψη. Και δεν προκαλώ κανέναν σε βια αλλά δημοσιογραφικά με την γλώσσα μου θα τους λιντσάρω! Την ακούσαμε να λέει ότι άξιζε που θυσιάστηκε η κόρη της αλλά δεν άξιζε... Εγώ σαν κοινωνία θέλω να ζητήσω συγγνώμη.. Για αυτούς που πήραν χαρτιά και σε 50 μέρες γύρισαν πίσω.. για το προφανές! Και έχουμε και προεκλογική περίοδο!

Η πολιτική δεν είναι τα TikTok είναι ο άνθρωπος, η ανθρώπινη ζωή! Τι κάνατε για να μην έχουμε μια μάνα να σπαράζει; Τι κάνατε; Σα δε ντρεπόμαστε όλοι μας! Και δεν βγάζω και τον εαυτό μου από αυτό", ανέφερε ο ίδιος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)