Celebrity

29 Μαΐου 2024 10:26

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Της έκλεψαν το αυτοκίνητο - "Έκαναν βόλτα σε όλη την Αθήνα ανενόχλητοι"

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Της έκλεψαν το αυτοκίνητο - "Έκαναν βόλτα σε όλη την Αθήνα ανενόχλητοι"

-

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε μια περιπέτεια τα ξημερώματα της Τετάρτης 29 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι της έκλεψαν το αυτοκίνητο και την είδηση την αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δημοσίευσε έξαλλη μια σειρά από βίντεο και περιέγραψε στους διαδικτυακούς της φίλους τι συνέβη.

«Εσύ που μου έκλεψες το αμάξι μου και το πήγες Αθηναγόρα 10, να ξέρεις το βρήκα. Και μάθε ότι απ’ έξω είναι γεμάτο αστυνομία, το αμάξι θα πάει για αποτυπώματα. Και άκου και μια έκπληξη… σε έχουμε και σε κάμερες. Ήρθες εσύ να βρεις εμένα; Τώρα έρχομαι να βρω εγώ εσένα. Τώρα που έχω καθαρό μυαλό, κάθομαι και βλέπω στην εφαρμογή τις βόλτες που έκαναν. Έκαναν βόλτα σε όλη την Αθήνα, ανενόχλητοι. Πήγαν Πειραιά, ΣΕΦ, ανενόχλητοι με κλεμμένο αυτοκίνητο. Σας έχω από παντού!», ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ευχαρίστησε την αστυνομία που την βοήθησε να εντοπίσει το αμάξι της.

«Μάθε να αποκτάς κάτι με τον κόπο σου, όχι κλέβοντας τον κόπο του άλλου! Θα σε κυνηγήσω, όχι για μένα που τα κατάφερα αλλά για άλλους που δεν μπορούν να τα καταφέρουν! Και ποιος ξέρει σε πόσους άλλους το έχεις κάνει! Φυλακή μέχρι να σβήσει ο ήλιος», έγραψε ακόμα η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)