Celebrity

29 Μαΐου 2024 08:05

Αθηνά Οικονομάκου: Μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο - Η σχέση τους σήμερα

Αθηνά Οικονομάκου: Μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο - Η σχέση τους σήμερα

-

Στο περιοδικό "ΟΚ!" και τον Νίκο Γεωργιάδη μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου, με αφορμή τη φωτογράφιση που έκανε με τη Μαίρη Συνατσάκη για τη νέα καλοκαιρινή τους συλλογή με ρούχα.

Μεταξύ άλλων, η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος το απόγευμα της Παρασκευής 26/04 ανακοίνωσαν πως τραβούν χωριστούς δρόμους μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας και έχοντας αποκτήσει 2 παιδιά.

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας. Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή. Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα. Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας. Με εκτίμηση, Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου», ανέφερε η ανακοίνωσή τους.

Όσα είπε η Αθηνά Οικονομάκου για τον χωρισμό της

Παίρνεις εύκολα ριζικές αποφάσεις; Όπως να βγάζεις ανθρώπους από τη ζωή σου…

Δεν συμβαίνει συχνά, αλλά όταν έρχομαι αντιμέτωπη με μια απόφαση συνήθως δε θέλω να ξέρω, δεν θέλω να βλέπω, κάνω ότι δεν καταλαβαίνω, κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Όταν έρχεται η στιγμή της συνειδητοποίησης, ναι, παίρνω εύκολα αποφάσεις.  

Η ανακοίνωση που βγάλατε από κοινού με τον σύζυγό σου για το χωρισμό σας έγινε για αυτό τον λόγο;

Να μη λέει ο καθένας ό,τι θέλει; Ναι, αν και ξέρω ότι είναι κάτι που δεν γίνεται σεβαστό από όλους. Ωστόσο, το κάναμε για να προστατεύσουμε όσο μπορούμε την οικογένειά μας.

Είχες αισθανθεί πίεση τότε;

Όχι. Καμία. (Χαμογελάει.)

Και τώρα πώς είσαι;

Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Προχωράμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Ό,τι γίνεται είναι πάντα για καλό. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει σε κάθε αλλαγή που έρχεται στη ζωή μας, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε απόφαση. Ακόμα και στα χειρότερα, έπειτα από ένα διάστημα καταλαβαίνεις γιατί σου συνέβη κάτι και το αξιολογείς αναλόγως. Όλα χρειάζονται χρόνο. Σε αυτή τη φάση που βρίσκομαι τώρα, είμαι πολύ καλά.

Ως μαμά που μεγαλώνει μόνη της δύο παιδιά…

Δεν τα μεγαλώνω καθόλου μόνη μου, είμαστε μαζί με τον Φίλιππο σε αυτό, τα μεγαλώνουμε μαζί, δεν έχει αλλάξει κάτι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες πιο δύσκολες, με περισσότερες ευθύνες, αλλά είμαστε πολύ δεμένοι ως οικογένεια και αυτό δεν θα αλλάξει.

Προσωπικά, ελπίζω να βλέπουμε και αυτό το καλοκαίρι ωραίες εικόνες σου από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, όπως μας είχες συνηθίσει!

Δεν έχω κανονίσει ακόμα διακοπές, αλλά κανένας προορισμός δεν είναι απαγορευμένος γιατί, όπως σου είπα, έχουμε μια πολύ καλή σχέση, δεν έχουμε τέτοια θέματα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)