Celebrity

28 Μαΐου 2024 21:51

Κατρίνα Τσάνταλη: Φωτογραφίζει τον 3 μηνών γιο της

Κατρίνα Τσάνταλη: Φωτογραφίζει τον 3 μηνών γιο της

-

Την πιο όμορφη φάση της ζωής της διανύσει η Κατρίνα Τσάνταλη και ο Ανδρέας Βούλγαρης, καθώς πριν από περίπου τρεις μήνες έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Η συγγραφέας έφερε στον κόσμο τον περασμένο Φεβρουάριο ένα αγοράκι και από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

«Πώς να είμαι τώρα; Σε άλλη φάση εντελώς! Είναι η ζωή πριν και η ζωή μετά. Δεν ξέρω! Ακόμα κλαίω, το βλέπω και κλαίω! Δεν ξέρω αν σταματάει ποτέ αυτό. Το βλέπεις και σου τρέχουν τα δάκρυα! Είμαι ακόμα σε αυτή τη φάση. Είναι υπέροχο. Ο Ανδρέας είναι πολύ καλός σαν μπαμπάς. Είμαστε πολύ συγκινημένοι και πάρα πολύ χαρούμενοι. Χαίρομαι που ο Ανδρέας είναι τόσο παρών και τόσο καλός μπαμπάς», δήλωσε πρόσφατα η Κατρίνα Τσάνταλη για τον ερχομό του γιου της.  

Πρόσφατα η Κατρίνα Τσάνταλη θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία του γιου της, ο οποίος την έχει ξετρελαίνει.

Η συγγραφέας τον απαθανάτισε να διαβάζει ένα από τα βιβλία της και στη λεζάντα έγραψε: «Δεν είναι μόνο που αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας…  Όταν έγραφα τον Ιπποπόκαμπο , ήταν για να είναι το πρώτο του βιβλίο. * γράψτε μου αν θέλετε ποιο ήταν το δικό σας πρώτο βιβλίο».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)