Celebrity

28 Μαΐου 2024 13:30

Μαυρίκιος Μαυρίκιου & Ιλάειρα Ζήση: Το εντυπωσιακό baby shower και η αγωνία που πέρασαν - "Τρέξαμε στην κλινική"

Μαυρίκιος Μαυρίκιου & Ιλάειρα Ζήση: Το εντυπωσιακό baby shower και η αγωνία που πέρασαν - "Τρέξαμε στην κλινική"

-

Στην εκπομπή "Super Κατερίνα" μίλησε το πρωί της Τρίτης 28 Μαΐου ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, με αφορμή το εντυπωσιακό baby shower που διοργάνωσαν με τη σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση, λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά και κρατήσουν στην αγκαλιά τους την κόρη τους.

Μάλιστα, στην εκπομπή προβλήθηκαν και πλάνα από την εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της σύνδεσης, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε και τις ώρες αγωνίες που πέρασαν με την Ιλάειρα Ζήση πριν από μερικές ημέρες. Συγκεκριμένα, η εγκυμονούσα σύζυγος του μουσικού είχε συσπάσεις με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Όσα είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

«Το περασμένο Σαββατοκύριακο περάσαμε μια μεγάλη ταραχή. Είχαμε τα μεσάνυχτα συσπάσεις και τρέξαμε στην κλινική. Νόμιζα ότι γεννάμε. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα για την προωρότητα, Εγώ έτρεχα τρεμάμενος να πάω στην κλινική με τη γυναίκα της ζωής μου. Νόμιζα ότι θα γεννήσουμε πριν το baby shower, αλλά πρέπει να κρατάμε την ψυχραιμία μας και να παίρνουμε βαθιές ανάσες», είπε ο Μαυρικίος Μαυρικίου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)