Celebrity

28 Μαΐου 2024 12:15

Κώστας Καραφώτης: Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο μήνυμα μετά τον γάμο του με την Κάτια Μάνου

Κώστας Καραφώτης: Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο μήνυμα μετά τον γάμο του με την Κάτια Μάνου

-

Ο Κώστας Καραφώτης και η Κάτια Μάνου παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής (26/05) στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ρηγίλλης στο Κολωνάκι, μετά από περίπου δύο χρόνια σχέσης.

Ο γάμος του γνωστού τραγουδιστή έγινε σε στενό κύκλο με καλεσμένους συγγενείς και καλούς φίλους, ενώ μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι σε κέντρο δεξιώσεων.

Το πρωί της Τρίτης (28/05) ο Κώστας Καραφώτης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, ανεβάζοντας παράλληλα μερικές φωτογραφίες από τον γάμο του με την Κάτια Μάνου.

"Ο σταθμός αυτός του ταξιδιού μας, ήταν γεμάτος! Γεμάτος από τους λίγους , αλλά πολύτιμους ανθρώπους μας, γεμάτος από χαρά και συγκίνηση που φτάσαμε εδώ.
Σας ευχαριστούμε για τα αμέτρητα μηνύματά σας - με τις ευχές σας , το ταξίδι μας θα συνεχίζετε … Οι κουμπάροι μας ..! @raffaella_manou_xotdance ξέρεις όλη μας τη διαδρομή ..κ χωρίς εσένα και τις πινελιές σου , ο γάμος αυτός, δε θα ήταν ο ίδιος ! Σε ευχαριστούμε Ραφυ μας. Μανώλης Λαβρεντακης, πάντα δίπλα μας , με το χιούμορ σου, τη δύναμή σου! ..με ένα τηλέφωνο μηδένιζες κάθε απόσταση ! Σε ευχαριστούμε από καρδιάς" έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραφώτης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)