Celebrity

28 Μαΐου 2024 11:55

Δημήτρης Φιλιππίδης: Έχασε το θεατρικό βραβείο "Χορν" για έναν βαθμό - Οι δηλώσεις on camera και η μητέρα του, Ελπίδα Νίνου, στο πλευρό του

Δημήτρης Φιλιππίδης: Έχασε το θεατρικό βραβείο "Χορν" για έναν βαθμό - Οι δηλώσεις on camera και η μητέρα του, Ελπίδα Νίνου, στο πλευρό του

-

Στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" και στη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη μίλησε ο Δημήτρης Φιλιππίδης από το Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη στην Πλάκα όπου απονεμήθηκαν τα θεατρικά βραβεία "Μελίνα Μερκούρη" και "Δημήτρης Χορν".

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης ήταν υποψήφιος για το βραβείο "Χορν" για τον ρόλο του "Τσάτσκι" στη "Συμφορά από το πολύ μυαλό" του Αλεξάντρ Γκριμπογέντοφ, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού (Θέατρο Οδού Κυκλάδων - Λευτέρης Βογιατζής).

Ωστόσο, ο ίδιος έχασε το βραβείο από τον ηθοποιό Φώτη Στρατηγό για έναν μόλις βαθμό.

Όσα είπε ο Δημήτρης Φιλιππίδης

«Έτσι είναι η διαδικασία δεν πτοούμαστε. Δεν μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα, ούτε να κρυφτώ μπορώ βέβαια, εννοείται θα ήθελα να είμαι και εγώ ένας από τους νικητές, αλλά δεν θα έλεγα απογοήτευση. Είναι αρκετά τιμητικό μόνο και μόνο που είσαι υποψήφιος για κάτι τέτοιο, το οποίο σου δίνει μεγάλη χαρά και καλύπτει την οποιαδήποτε στεναχώρια. Είναι μεγάλη χαρά που θα παίζω στην παράσταση “Κατά φαντασίαν ασθενής” και όλα τα χρόνια που είμαι στον χώρο, αν και δεν είναι πολλά, έχω συναντήσει εξαίρετους συναδέλφους», είπε αρχικά ο Δημήτρης Φιλιππίδης, γιος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Όταν ρωτήθηκε για το αν παίρνει συμβουλή από κάποιον μεγαλύτερο ηθοποιό, απάντησε: «Δεν θα το χαρακτήριζα συμβουλή. Συνομιλίες είναι περισσότερο που είναι σπουδαίο να συναντάς ανθρώπους που είναι καταξιωμένοι σ’ αυτό το χώρο και έχουν χιλιόμετρα και να μπορείς να συνομιλήσεις μαζί τους. Σε περίπτωση που μου γίνει κάποια τηλεοπτική πρόταση φυσικά θα το συζητούσα, γιατί όχι;».

Μάλιστα, στο πλευρό του Δημήτρη Φιλιππίδη στην εκδήλωση βρέθηκε και η μητέρα του, Ελπίδα Νίνου την οποία απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του FTHIS να ποζάρει με την Ελένη Γκασούκα.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Δημήτρης Φιλιππίδης

Δημήτρης Φιλιππίδης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)