Celebrity

28 Μαΐου 2024 13:56

Σελίν Ντιόν: Δίνει μάχη για να τραγουδίσει ξανά - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υγεία της

Σελίν Ντιόν: Δίνει μάχη για να τραγουδίσει ξανά - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υγεία της

-

Η Σελίν Ντιόν θέλει να εμφανιστεί live για μια τελευταία φορά σε μια ειδικά αφιερωμένη τηλεοπτική εκπομπή, όπως αποκάλυψε μια πηγή στη βρετανική εφημερίδα «The Sun», η οποία και είπε παράλληλα ότι "δεν εγκαταλείπει την επιθυμία της να τραγουδήσει ξανά".

Η τραγουδίστρια διαγνώστηκε με το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ατόμου το 2022, αλλά εργάζεται πάνω στη φωνή της. Πιο συγκεκριμένα, μια πηγή είπε στη Sun: «Η Σελίν δεν εγκαταλείπει την επιθυμία της να τραγουδήσει ξανά. Δουλεύει με προπονητές φωνής, μέλη μπάντας και ειδικούς για πάνω από έξι μήνες τώρα. Πιστεύει ότι θα μπορούσε να κυκλοφορήσει μια ταινία συναυλίας που θα την παρουσιάζει να παίζει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της».

Θυμίζουμε ότι η Σελίν Ντιόν ακύρωσε τις υπόλοιπες ημερομηνίες στην παγκόσμια περιοδεία της «Courage» πέρυσι λόγω των προβλημάτων υγείας της, τα οποία καταγράφει στο νέο ντοκιμαντέρ της «I Am: Celine Dion».

Η τραγουδίστρια εξήγησε πρόσφατα πως κάνει διαφορετικές θεραπείες για τη αντιμετώπιση της πάθησής της, η οποία επηρεάζει τους μυς, σε καθημερινή βάση, αλλά λέει ότι δεν θα «θεραπευθεί» ποτέ.


«Δεν έχω νικήσει την ασθένεια, καθώς είναι ακόμα μέσα μου και θα είναι πάντα. Ελπίζω ότι θα γίνει ένα θαύμα, έναν τρόπο να το θεραπεύσουμε με επιστημονική έρευνα, αλλά προς το παρόν πρέπει να μάθω να ζω με αυτό. Αυτή είμαι, τώρα με το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου», είπε στη γαλλική Vogue.

Photo Credits: AP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)