Celebrity

28 Μαΐου 2024 08:37

Σάκης Ρουβάς: H ερώτηση που δέχτηκε για τον Ηλία Ψινάκη και η απάντησή του

Σάκης Ρουβάς: H ερώτηση που δέχτηκε για τον Ηλία Ψινάκη και η απάντησή του

-

Για όλους και για όλα μίλησε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του "The 2Night Show" το βράδυ της Δευτέρας (27/05).

Ο κορυφαίος Έλληνας star ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το αν υπάρχει στην καριέρα του εποχή πριν και μετά την περίοδο της συνεργασίας του με τον Ηλία Ψινάκη.

"Δεν θα ήμουν τίμιος με τη συνείδησή μου αν δε σου κάνω αυτή την ερώτηση. Υπάρχει προ-εποχή Ψινάκη και μετά-εποχή Ψινάκη στον Σάκη; Γιατί στο μυαλό όλων μας, υπάρχει και είναι ένας άλλος Σάκης, τελείως διαφορετικός από πριν" ήταν η ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Απο την πλευρά του ο Σάκης Ρουβάς εξήγησε: "Νομίζω ότι αυτό είναι ένα σημείο που περιγράφεις το οποίο το αντιλαμβάνεται ο κόσμος, που έχει παρακολουθήσει αυτή την πορεία. Εγώ βέβαια που ξέρω αναλυτικότερα τη ζωή μου, έχω πολλά τέτοια σημεία τα οποία με έχουν αλλάξει. Επίσης δεν υπάρχει ένα σημείο ακριβώς αλλαγής, υπάρχει μία πορεία και μία διαδικασία".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)