Celebrity

26 Μαΐου 2024 10:00

Νίκι Μινάζ: Συνελήφθη με ναρκωτικά στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ (βίντεο)

Νίκι Μινάζ: Συνελήφθη με ναρκωτικά στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ (βίντεο)

-

Συνελήφθη το Σάββατο (25/05) στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ στην Ολλανδία η Νίκι Μινάζ, σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Πιο συγκεκριμένα, η 41χρονη συνελήφθη ως ύποπτη για εξαγωγή μαλακών ναρκωτικών προτού της επιβληθεί πρόστιμο και της επιτραπεί να συνεχίσει το ταξίδι της για την Αγγλία, όπου ήταν η προγραμματισμένη της συναυλία.

Ωστόσο η Νίκι Μινάζ δεν έφτασε έγκαιρα στο Μάντσεστερ για τη συναυλία της το Σάββατο, η οποία αναβλήθηκε, παρά το ότι περίπου 20.000 θαυμαστές της ήταν στην αρένα και την περίμεναν να ανέβει στη σκηνή.

Η ίδια η Νίκι Μινάζ βιντεοσκόπησε και δημοσίευσε στο Instagram μέρος της συνάντησής της με την αστυνομία.

Η τραγουδίστρια έγραψε μάλιστα στη λεζάντα: "Προσπαθούν να με εμποδίσουν να πάω στη συναυλία. Πήραν τις τσάντες μου πριν μπορέσω να τις δω. Τις έβαλαν στο αεροπλάνο. Τώρα λένε ότι περιμένουν στο τελωνείο. Φαίνεται όταν πληρώνονται αδρά για να προσπαθήσουν να σαμποτάρουν μια περιοδεία, αφού όλα τα άλλα απέτυχαν. Ό,τι έκαναν είναι παράνομο”.

Όπως αναφέρει το BBC, η ολλανδική αστυνομία ανακοίνωσε ότι “μια 41χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη ως ύποπτη για κατοχή ναρκωτικών”, χωρίς όμως να την κατονομάσει.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Associated Press

View this post on Instagram

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)