Celebrity

26 Μαΐου 2024 09:00

Παγιδευμένοι: Παντρεύτηκε ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1

Παγιδευμένοι: Παντρεύτηκε ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1

-

Στιγμές ευτυχίας για τον Βασίλη Τριανταφύλλου, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του "Άγγελου" στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, "Παγιδευμένοι".

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέβηκε το Σάββατο (25/05) τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Τόνια Τσαπραζή.

Οι δυο τους γνωρίζονται 10 χρόνια και μάλιστα πριν γίνουν ζευγάρι υπήρξαν φίλοι. Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από instastories που ανέβασε στο προφίλ του ο Βασίλης Τριανταφύλλου.

"Η Τόνια είναι ηθοποιός και επιχειρηματίας. Είναι γνωριμία 10 χρόνων. Έχουμε υπάρξει φίλοι. Πέρασε από πολλά στάδια η σχέση μας. Από τότε που είμαστε ζευγάρι, ζούμε μαζί και ξεκινήσαμε να κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Θα έρθει η ώρα του γάμου. Μου αρέσει η οικογένεια.

Της έδωσα το δαχτυλίδι ενώ κοιμόταν. Δεν αλλάζει κάτι. Ήξερα ότι το θέλει. Την καλύτερη παράσταση της ζωής μου την δίνω στην Τόνια!" είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή του ο Βασίλης Τριανταφύλλου, μιλώντας για τη σύντροφό του.

Παγιδευμενοι

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)