Celebrity

25 Μαΐου 2024 18:30

Αντώνης Νικοπολίδης: "Είχαμε εντάσεις στον γάμο μας με τη Βάσω και βασικός υπεύθυνος ήμουν εγώ"

Αντώνης Νικοπολίδης: "Είχαμε εντάσεις στον γάμο μας με τη Βάσω και βασικός υπεύθυνος ήμουν εγώ"

-

Καλεσμένος στην εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα" βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Μαΐου ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αλλά στην επαγγελματική του πορεία.

Όσα είπε ο Αντώνης Νικοπολίδης

«Στο ποδόσφαιρο κανείς δεν εγγυάται τη νίκη. Όταν πήγαινες να παίξεις στην Τιφλίδα με 60.000 κόσμο και μία καλή ομάδα, που ήταν η Γεωργία, ήταν πολύ δύσκολο. Στον αθλητισμό πάντα υπάρχει η επόμενη ημέρα, γιατί πρέπει να ξανακερδίσεις», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Νικοπολίδης.

«Είναι στενάχωρο που η Εθνική μας δεν θα είναι στο φετινό Euro. Το 2004 έβλεπες κόσμο να βγαίνει στον δρόμο να πανηγυρίζει με τις ελληνικές σημαίες. Το να κάνεις υπερήφανο τον λαό σου είναι το πιο σημαντικό», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Η στήριξη της οικογένειας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ιδιαίτερα η γυναίκα. Εγώ είχα την τύχη να παντρευτώ αρκετά μικρός θα έλεγα. Δεν ξέρω αν το 27-28 φαντάζει μικρός τώρα. Τότε ήταν εντάξει. Το να βρεις τον άνθρωπό σου, να μπορείς να επικοινωνείς μαζί του, να αισθάνεσαι ασφαλής και χαρούμενος, να μπορείς να μιλήσεις και να μπορεί να σε καταλάβει ο άλλος. Η γυναίκα μου ήταν και αθλήτρια. Είναι πολύ σημαντικό στο να μπορέσω εγώ να λειτουργήσω και να μου δημιουργήσει αυτό το περιβάλλον για να αισθάνομαι ασφαλής να φύγω από σπίτι.

Εκείνη την εποχή σχεδόν έλειπα πάντα, πιο πολύ ήμουν σε ξενοδοχεία παρά στο σπίτι μου. Δεν ζηλεύαμε ο ένας τον άλλον. Δεν της δημιούργησα καταστάσεις για να με ζηλέψει και να νιώσει ανασφάλεια απέναντι μου. Η Βάσω είναι μια πολύ ωραία γυναίκα και ο ένας στον άλλον δεν δημιούργησε καμία ανασφάλεια μέχρι τώρα. Η σχέση μας πέρασε σίγουρα κάποιες δοκιμασίες - δεν είναι όλα ιδανικά - αλλά το βαθύτερο είναι η αγάπη, η εκτίμηση και ο σεβασμός πέραν όλων των άλλων που έχουμε ο ένας για τον άλλον.

Όταν κρέμασα τα παπούτσια μου το 2011 είχαμε εντάσεις στον γάμο μας και ο βασικός υπεύθυνος ήμουν εγώ χωρίς να το θέλω. Όταν επιστρέφεις από μια διαδικασία που έχει να κάνει με αγώνες, προπονήσεις και ξαφνικά έρχεσαι σπίτι σου αισθάνεσαι σαν εγκλωβισμένος μέσα σε αυτό. Έρχονται οι αντιδράσεις, τα νεύρα εγώ μπορεί να πέρασα και ένα είδους κατάθλιψη. Μέχρι να βρεις τον επόμενο σου στόχο. Πέρασε ένα διάστημα με αρκετές εντάσεις με κύριο υπεύθυνο εμένα, αλλά βρήκα τι θέλω να κάνω την επόμενη ημέρα και όλα ήρθαν ομαλά», κατέληξε ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.




12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)