Celebrity

25 Μαΐου 2024 15:28

Μουρατίδης για Μαζωνάκη: "Έκανε πράγματα στη ζωή του που δεν μπορώ να τα πω στην τηλεόραση"

Μουρατίδης για Μαζωνάκη: "Έκανε πράγματα στη ζωή του που δεν μπορώ να τα πω στην τηλεόραση"

-

Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε ζωντανά το μεσημέρι του Σαββάτου (25/05) στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού, με αφορμή τη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδερφή του, Βάσω.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός, που ήταν ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον γνωστό τραγουδιστή, περιέγραψε, μεταξύ άλλων, τις πρώτες στιγμές της γνωριμίας τους, ενώ ξεκαθάρισε πως η Βάσω Μαζωνάκη δεν ήταν ποτέ η μάνατζέρ του.

"Είμαι ο άνθρωπος που το καλοκαίρι του 1992, πριν 32 χρόνια, ανακάλυψα τον Γιώργο Μαζωνάκη στην Πάτρα. Ήταν ένα τίποτα, ένα παιδί 20 ετών που τραγουδούσε εκεί σε ένα μαγαζί. Τον πήρα στην Αθήνα και του έκανα συμβόλαιο με μεγάλη εταιρεία. Από το 1992 ήμουν ο μάνατζέρ του. Του σχεδίασα όλη την καριέρα και τον έκανα από το μηδέν super star. Κάποια στιγμή χωρίσαν οι δρόμοι μας.

Η οικογένειά του τότε δεν ανακατευόταν, έκανα ό,τι ήθελα σε συνεννόηση με τον Γιώργο πάντα. Εγώ ήμουν από πίσω του σαν το σκυλί. Του έκανα ένα μεγάλο training, τον πήγαινα θέατρο, σινεμά, του έβαζα να ακούσει δίσκους. Η οικογένεια δεν ανακατευόταν καθόλου.

Είχε πολύ σχέση με την οικογένειά του. Έπαιρνε ο Μαζωνάκης τηλέφωνο τη μάνα του και της έλεγε: "πεινάω". Η μάνα του, τού τηγάνιζε τη μπριζόλα και την έστελνε με το ταξί ασυνόδευτο.

Η Βάσω Μαζωνάκη δεν έγινε ποτέ μάνατζερ του Γιώργου. Η Βάσω Μαζωνάκη ανέλαβε τον Γιώργο super star και του σήκωνε απλά τα τηλέφωνα, αυτό. Η δουλειά του μάνατζερ είναι μεγάλη υπόθεση, οι μάνατζερ χτίζουν καριέρες. Στην Ελλάδα είναι 3...

Αυτό που με γοήτευσε σε εκείνον ήταν η ιδιαίτερη φωνή του. Ήταν 15 χρονών, τραγουδούσε τα Σαββατοκύριακα σε μία χασαποταβέρνα και όταν πήγε μία μέρα στη Μαρινέλλα της είπε: "χαίρω πολύ, συνάδελφος". Εκεί είπα: "αυτός θα γίνει". Δουλέψαμε μαζί πάρα πολύ καλά. Εγώ έκανα αυτό που ήθελα, τον έκανα πρώτο όνομα.

Διαφωνήσαμε όμως σε πράγματα που έκανε στη ζωή του, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να μη μπορεί να είναι συνεπής στο επάγγελμά του. Δεν μπορώ να τα πω στην τηλεόραση αυτά που έγιναν. Διαφωνήσαμε. Του έστειλα ένα πατρικό γράμμα που τον καλούσα να διαλέξει. Δεν διάλεξε εμένα. Του την «έπεσαν» διάφοροι επιτήδειοι μετά να συνεργαστούν μαζί του και έτσι πήρε τη Βάσω να του σηκώνει τα τηλέφωνα. Όλο αυτό που έχει γίνει τώρα δεν το καταλαβαίνω. Δε μπορώ να βγάλω άκρη.

Έχω καιρό να μιλήσω μαζί του, αλλά όποτε συναντιόμαστε μιλάμε… Την τελευταία φορά που τον είδα, είπε 17 τραγούδια από την εποχή μας και του το σχολίασα. Μου απάντησε ότι από αυτά βγάζει μεροκάματο… Δεν έχω μιλήσει πρόσφατα. Αλλά από αυτά που μαθαίνω από στιχουργούς και συνθέτες, από τα βίντεο που ανεβάζει ο ίδιος ή οι άλλοι στα social media με τα τέρατα που κάνει πάνω στην πίστα, ντρέπομαι. Δεν το περίμενα αυτό το πράγμα. Περίμενα μια άλλη καριέρα για τον Γιώργο.

Μέχρι και πιπί έκανε στην πίστα. Εμένα με στεναχωρούν αυτά, δεν είναι ωραία. Δεν είναι αυτή η καριέρα για έναν καλλιτέχνη που τον έχτισες… Ο Γιώργος ήταν πάντα εκκεντρικός, του άρεσε πάντα να τολμάει ειδικά στο ενδυματολογικό κομμάτι…

Ήλπιζα ότι αφού έχει γίνει τόσο μεγάλο όνομα, θα έχει κάποιους ανθρώπους, κάποιους συμβούλους, δεν ήξερα ότι θα ήταν τόσο πρόχειρο το πράγμα. Επίσης, ο Μαζωνάκης είναι πάρα πολύ σφιχτός σαν άνθρωπος. Δεν κάνει δώρα, ούτε πράσινο φύλλο δε δίνει. Χρειάζεται πάρα πολύ καθοδήγηση και στο οικονομικό κομμάτι και γενικότερα" αποκάλυψε ο Νίκος Μουρατίδης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)