Celebrity

25 Μαΐου 2024 15:00

Κάννες 2024: Η στιγμή που η Ντέμι Μουρ εκνευρίζεται με θεατή - "Έχεις κερδίσει Emmy; Δεν το νομίζω"

Κάννες 2024: Η στιγμή που η Ντέμι Μουρ εκνευρίζεται με θεατή - "Έχεις κερδίσει Emmy; Δεν το νομίζω"

-

Τον έντονο εκνευρισμό της δεν μπόρεσε να κρύψει η Ντέμι Μουρ στις Κάννες.

Όλα έγιναν όταν η 61χρονη ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή του γκαλά amfAR, το οποίο συγκεντρώνει χρήματα για την έρευνα για το AIDS.

Η Ντέμι Μουρ ετοιμαζόταν να παρουσιάσει τη Σερ και ενώ εκθείαζε τη θρυλική τραγουδίστρια, ένας από τους θεατές την εκνεύρισε, με αποτέλεσμα να χάσει την ψυχραιμία της.

Όπως βλέπουμε σε βίντεο που ανέβηκε στο Twitter/X, η Ντέμι Μουρ αρχικά λέει: "Πάω να δω αν αυτή είναι η στιγμή που όλοι περιμέναμε. Απλά σιγουρεύομαι ότι είσαι πραγματικά, πραγματικά μαζί μου. Γιατί αυτή η απίστευτη γυναίκα που πρόκειται να σας παρουσιάσω, είναι νικήτρια Grammy, νικήτρια Όσκαρ, νικήτρια Emmy".

Κατόπιν, η Ντέμι Μουρ κάνει μία παύση και εκνευρισμένη απευθύνεται σε κάποιον στο κοινό, λέγοντας του: "Έχεις κερδίσει Emmy; Δεν το νομίζω γαμ@@@".

Το κοινό ξεσπά σε επευφημίες, ενώ η ηθοποιός συνεχίζει: "Είναι ένα είδωλο του στυλ και η προσωπική μου έμπνευση για τα μαλλιά μου. Και τιμήθηκε από την amfAR το 2015. Η ουσία είναι πως είναι μία από τις πιο ταλαντούχες, επιτυχημένες και αγαπημένες ερμηνεύτριες όλων των εποχών. Γι’ αυτό, παρακαλώ".

Στη συνέχεια η Ντέμι Μουρ κάνει ακόμη μία μεγάλη παύση, κοιτάζοντας το πλήθος και λέει: "Παρακαλώ υποδεχτείτε θερμά την απίστευτη, μοναδική Σερ".

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Associated Press

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)