Celebrity

25 Μαΐου 2024 13:29

Κωνσταντάρας για Καινούργιου: "Είχε εξαπολύσει αηθέστατη επίθεση στη Φαίη Σκορδά, μου έριξε έναν οχετό"

Κωνσταντάρας για Καινούργιου: "Είχε εξαπολύσει αηθέστατη επίθεση στη Φαίη Σκορδά, μου έριξε έναν οχετό"

-

Η Κατερίνα Καινούργιου σε δηλώσεις που έκανε την Παρασκευή (24/05) για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα είπε με νόημα: "Δε με αφορά ο Κωνσταντάρας. Όταν κάποιος άνθρωπος έχει πει και έχει υπονοήσει αυτά τα πράγματα για μένα δε θέλω να έχω επαφή. Δε θέλω να έχω καμία επαφή με τέτοιους ανθρώπους που δεν έχω σε υπόληψη και δεν εκτιμώ. Να είναι καλά το παιδί, στη δουλειά του είναι πολύ καλός. Μέχρι εκεί".

Το πρωί του Σαββάτου (25/05) ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, που βρέθηκε στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι", απάντησε στις δηλώσεις της παρουσιάστριας.

"Είναι αμοιβαία τα αισθήματά μας με την Κατερίνα Καινούργιου. Όταν είναι αμοιβαία τα αισθήματα, είναι καλό. Πιθανόν αν βρεθούμε από κοντά να το λύσουμε. Δε βλέπω όμως να υπάρχει καμία διάθεση. Ούτε εγώ έχω. Πριν ένα μήνα είπε ότι είμαι κακός άνθρωπος και ότι δε με έχει σε καμία υπόληψη, είπε ότι δε θα έπαιρνε ποτέ τέτοιους ανθρώπους στην εκπομπή και ότι μιλάω εγώ για όλους με χυδαία λόγια. Περιέγραφε έναν άλλο άνθρωπο.

Δε θέλω να πω εγώ τι άνθρωπος είμαι, αλλά σίγουρα δεν είμαι αυτό που περιγράφει. Όλο αυτό ξεκίνησε φέτος, υπενθυμίζω, από μια άλλη επίθεση που είχε εξαπολύσει προς τη Φαίη Σκορδά. Αηθέστατη επίθεση και σε μία δύσκολη στιγμή και για ένα προσωπικό πράγμα. Συνεχίστηκε όταν πάλι ήμασταν σε μία δύσκολη στιγμή, όταν η Φαίη «έχασε» τον πατέρα της και είχε σχολιαστεί από πολλές εκπομπές τότε η άδεια καρέκλα στην εκπομπή. Είχα πει τότε να μην ασχολούμαστε με τις καρέκλες. Την επόμενη μέρα μου έριξε έναν οχετό χωρίς λόγο. Προφανώς θυμήθηκε κάτι...

Δεν έκανα προσωπική επίθεση στην Κατερίνα και ποτέ δεν είπα αυτά που μου χρέωσε. Εγώ ό,τι θέλω να πω, το λέω και το λέω στη βάση που πρέπει και που μπορώ να το πω… Εγώ ήθελα μόνο να υπερασπιστώ στη Φαίη και θα το έκανα για όλους μου τους συνεργάτες που θα δεχόταν μια τέτοια επίθεση… Μπορεί να βρεθούμε και να τα λύσουμε.. Να την ευχαριστήσω πάντως που είπε ότι είμαι πολύ καλός στη δουλειά μου και η ίδια είναι πολύ καλή στη δουλειά της" είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)