Celebrity

25 Μαΐου 2024 12:29

Γιώργος Μαυρίδης: Απαντά στην ανάρτηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Γιώργος Μαυρίδης: Απαντά στην ανάρτηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

-

Την έντονη αντίδραση του Στέφανου Κωνσταντινίδη προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για την πρόθεσή του να αγοράσει στο μέλλον τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό.

Ο δημοσιογράφος ξέσπασε μέσω Instagram κατά του "Greek Freak", ωστόσο η ανάρτησή του προκάλεσε αντιδράσεις και διαφωνίες.

Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος απάντησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, υποστηρίζοντας πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε χιούμορ, ωστόσο οι δημοσιογράφοι χρησιμοποίησαν παραπλανητικούς τίτλους για τα κλικς.

"Στέφανε, έτυχε να δω τις δηλώσεις σε βίντεο που έκανε ο Γιάννης χθες. Ήταν άκρα χιουμοριστικές με ευχάριστη διάθεση χωρίς καμία δόσης κακιάς η ειρωνείας. Είπε ότι θα πήγαινα να τελειώσω στον Φιλαθλητικο που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω αντίθετα από τον Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό που δεν με θέλανε, γιατί στα 38 μου να γυρίσω για αυτούς και όχι για την ομάδα που με διεκρινε.

Διαβάστε επίσης: Στέφανος Κωνσταντινίδης: Ανάρτηση-ξέσπασμα κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο - "Φαφλατά, νεόπλουτε"

Στο τέλος είπε γελώντας αν μου πουλάει ο Αγγελόπουλος ή Γιαννακόπουλος να αγοράσω Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό.. Από χθες η αναπαραγωγή των δηλώσεων από τα σαιτ έγινε μόνο με σκοπό να διχασει και να μοιράσει μίσος προς τον Γιάννη...

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά η δημοσιογράφια στην Ελλάδα δούλεψε για τα κλικς παίζοντας παραπλανητικους τίτλους. Κρίμα" έγραψε απευθυνόμενος στον Στέφανο Κωνσταντινίδη ο Γιώργος Μαυρίδης.

Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος απάντησε: "Τις είδα τις δηλώσεις! Και στο τέλος με επίφαση χιούμορ, λέει ξεκάθαρα «πλέον σας αγοράζω»".

Μαυριδης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)