Celebrity

25 Μαΐου 2024 10:28

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Ανάρτηση-ξέσπασμα κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο - "Φαφλατά, νεόπλουτε"

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Ανάρτηση-ξέσπασμα κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο - "Φαφλατά, νεόπλουτε"

-

Ξέσπασε κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, με αφορμή δηλώσεις που έκανε ο "Greek Freak" κατά τη διάρκεια του Final 4 στο Βερολίνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στην μεικτή ζώνη για τον… μέλλον του, εξηγώντας πως θα γυρνούσε στην Ελλάδα μόνο για τον Φιλαθλητικό. Ωστόσο άφησε ένα μικρό παραθυράκι για τους δύο “αιωνίους” Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με την προϋπόθεση ότι θα αγόραζε μία εκ των δύο ομάδων.

"Δεν ξέρω αν θα έπαιζα σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, αλλά σίγουρα αν θα γυρνούσα ποτέ θα πήγαινα πίσω στον Φιλαθλητικό, από εκεί που ξεκίνησα πιτσιρικάς. Δεν με ήθελε ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός, γιατί τώρα να έρθω στα 38 μου; Θα πάω στον Φιλαθλητικό κι όπου και να είμαι θα τους ανεβάσω στην Α1 ή θα αγοράσω μία ομάδα. Γιώργο θα αγοράσω μία ομάδα! Αν μας πουλήσει την ομάδα του ο κύριος Γιαννακόπουλος που δεν το βλέπω ή ο κύριος Αγγελόπουλος θα αγόραζα μία ομάδα" ήταν οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη

Με αφορμή τις παραπάνω δηλώσεις, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση για τον Έλληνα super star του ΝΒΑ.

"Αγαπητέ Γιάννη μας. Ο #Ολυμπιακός και ο #Παναθηναικός είναι ιδέες στην Ελλάδα ΜΑΣ, όπως είναι και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Αυτές οι ιδέες αγαπητέ νεόπλουτε, προικισμένε παιχταρά, ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ! Όχι γιατί υπάρχουν αρκετοί «ολιγάρχες» στην Ελλάδα μας που έχουν πιο πολλά χρήματα απο σένα, όχι γιατί τα χρήματα τους είναι προιόν αρκετών χρόνων στις επιχειρήσεις και οχι 4-5 χρόνων στον επαγγελματικό αθλητισμό, μήτε γιατί «μπαίνουν μέσα» από το «ψώνιο» τους, οπότε μην το βλέπεις ως επένδυση!

Κυρίως διότι αγαπητέ Γιάννη μας, οι αξίες δεν ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ στη χώρα μας, όπως στην Αμερική που ζεις και για να αγοράσεις Ολυμπιακό ή Παναθηναικό πρέπει πριν τα φράγκα να έχεις την ολυμπιακή ή παναθηναική ΨΥΧΗ, φαφλατά, νεόπλουτε, αμετροεπή, αμερικΛανε στη σκέψη, παιχταρά ΜΑΣ. #αειστεδιαλα" έγραψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)