Celebrity

25 Μαΐου 2024 09:00

Νόνη Δούνια: "Ευτυχώς μετά την πορεία που έχω διαγράψει, λίγοι μου απευθύνουν αυτή την ερώτηση"

Νόνη Δούνια: "Ευτυχώς μετά την πορεία που έχω διαγράψει, λίγοι μου απευθύνουν αυτή την ερώτηση"

-

Η Νόνη Δούνια, που είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο. Η ίδια μίλησε για τη συναναστροφή της με τους πολίτες δυο εβδομάδες περίπου πριν από τις κάλπες, ενώ εξήγησε πως είναι καιρός να ξεπεράσουμε κλισέ και στερεοτυπικές αντιλήψεις.

Έχεις κουραστεί να απαντάς στην χιλιοειπωμένη ερώτηση αν είσαι κάτι περισσότερο από μια όμορφη γυναίκα μόνο;

Ευτυχώς είναι πολύ λίγοι εκείνοι που, μετά την πορεία που έχω διαγράψει, μου απευθύνουν αυτή την ερώτηση. Γενικά νομίζω ότι είναι καιρός να ξεπεράσουμε αυτά τα κλισέ και τις στερεοτυπικές αντιλήψεις. Μια ωραία γυναίκα μπορεί αν είναι και πολλά ακόμα και συνήθως είναι. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις και το έργο του και όχι από την εμφάνιση του.

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεσαι σε περιοδεία ανά την Ελλάδα, στο πλαίσιο της υποψηφιότητας σου για τις Ευρωεκλογές. Έχεις έρθει σε αμηχανία ή και σε άβολη θέση με κάποιο αίτημα που σου έχουν απευθύνει πολίτες;

Όντως τις τελευταίες εβδομάδες, στο πλαίσιο του προεκλογικού μου αγώνα, έχω κυριολεκτικά «οργώσει» όλη την Ελλάδα,. Όχι, η επαφή μου με τους πολίτες πάντα μου δίνει μεγάλη χαρά. Η αμεσότητα με την οποία με πλησιάζουν και μου επικοινωνούν τα προβλήματα τους ανέκαθεν μου άρεσε.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)