Celebrity

24 Μαΐου 2024 15:51

Μενεγάκη για Βανδή: "Όταν βγαίνεις από έναν γάμο, θέλεις τον χρόνο σου για να…"

Μενεγάκη για Βανδή: "Όταν βγαίνεις από έναν γάμο, θέλεις τον χρόνο σου για να…"

-

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε την Παρασκευή 24/5 ο Θέμης Γεωργαντάς προκειμένου να συζητήσει με την παρουσιάστρια για τα MAD VMA 2024 τα οποία θα γίνουν σε λίγες μέρες.

Κατά την διάρκεια της κουβέντας του η παρουσιάστρια του Mega είπε στον καλεσμένο της ότι είδε την συνέντευξη που έκανε στην Δέσποινα Βανδή στην πρεμιέρα του After Dark σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Είδα τη συνέντευξη και λέω “Εντάξει, έχει περάσει και καιρός, ίσως αισθάνεται και η ίδια διαφορετικά, να μιλήσει για τη σχέση της”».

«Η ίδια είναι πολύ πιο επικοινωνιακή» πρόσθεσε ο Θέμης Γεωργαντάς, με την παρουσιάστρια να του απαντά: «Ε, εντάξει. Στην αρχή, μέχρι να το ξεπεράσεις αυτό, νιώθεις λίγο αυτό… Καταλαβαίνεις… Όταν βγαίνεις από έναν γάμο, θέλεις τον χρόνο σου για να αισθανθείς πιο χαλαρή».

«Έχει αλλάξει η Δέσποινα Βανδή. Όλοι έχουμε αλλάξει, δεν είμαστε αυτοί που ήμασταν 25 χρονών, αλίμονο. Εγώ θα έλεγα ότι τη βλέπεις πιο ευτυχισμένη. Όταν ένα από τα πράγματα της ζωής σου πάει καλά, ρε παιδί μου, έναν μαγικό τρόπο ξαφνικά γίνονται και όλα τα υπόλοιπα. Το έχω προσέξει και με τη δική μου ζωή και με τις ζωές άλλων ανθρώπων», τόνισε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)