Celebrity

24 Μαΐου 2024 14:14

Νίκος Πολυδερόπουλος: "Δεν σεβάστηκαν αυτό που περνούσα, έχασα τον αδερφό μου, δεν έχασα χρυσόψαρο"

Νίκος Πολυδερόπουλος: "Δεν σεβάστηκαν αυτό που περνούσα, έχασα τον αδερφό μου, δεν έχασα χρυσόψαρο"

-

Καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» θα βρεθεί ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος θα παραχωρήσει μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του ηθοποιού προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και είδαμε πως ο ηθοποιός θα μιλήσει για την απομάκρυνση από την παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας».

«Δεν σεβάστηκαν αυτό που περνούσα. Έχασα τον αδερφό μου, δεν έχασα χρυσόψαρο. Ήταν κάτι πολύ βαρύ, στη στιγμή αυτή ήταν λάθος τους, ήταν λάθος το timing. Δεν μπορεί στη στιγμή αυτή κάποιος συνάδελφος να έρθει και να πει "Δεν ταιριάζω καλλιτεχνικά μαζί του, δείτε τι θα κάνετε, δεν μπορώ να συνεχίζω έτσι". Ρε συ, βλέπεις τι περνάει τώρα ο άλλος. Δεν γίνεται να την κάνεις αυτήν την κουβέντα τώρα, αυτήν τη συγκεκριμένη περίοδο. Άστο να περάσει, άσε να φτάσουμε στο καλοκαίρι, άσε να το συζητήσουμε πριν, με κουβέντα λύνονται όλα.

Οι αποφάσεις αυτές μου φέρνουν στο μυαλό αλαζονεία, έπαρση, τέτοια πράγματα. Μόνο από έπαρση και από αλαζονεία μπορείς να κάνεις τέτοια κίνηση. Στη συγκεκριμένη στιγμή πρέπει να δείξεις ανθρωπιά, εδώ ζυγίζονται οι άνθρωποι. Νομίζω ότι ήταν ένας λάθος χειρισμός. Είμαι σίγουρος ότι το έχουν σκεφτεί αυτό. Αν τους δινόταν μία ευκαιρία, δεν θα επέτρεπαν στον εαυτό τους πάλι το ίδιο λάθος», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)