Celebrity

24 Μαΐου 2024 14:00

Η Φαίη Σκορδά για την Βάσω Μαζωνάκη και τον Δημήτρη Μακρυνιώτη: "Για να το λέω, κάτι γνωρίζω"

Η Φαίη Σκορδά για την Βάσω Μαζωνάκη και τον Δημήτρη Μακρυνιώτη: "Για να το λέω, κάτι γνωρίζω"

-

Την δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδερφή του, Βάσω σχολίασε σήμερα Παρασκευή 24/5 η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια του «Fay’s Time», η οποία γνωρίζει τον Δημήτρη Μακρυνιώτη τον σύντροφο της Βάσως Μαζωνάκη έκανε μία σημαντική αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή της.

«Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ένας καλλιτέχνης ενός συγκεκριμένου βεληνεκούς, μια κατηγορία από μόνος το. Οφείλω να πω πως η Βάσω Μαζωνάκη και ο Δημήτρης Μακρυνιώτης κάθε φορά μιλούσαν με θαυμασμό για τον Γιώργο. Προσπαθώ να είμαι αντικειμενική με όσα ακούω αλλά δεν παύω να είμαι θαυμάστριά του, τον αγαπώ. Τρελαίνομαι. Κάθε φορά που έλεγα το όνομά του, μιλούσαν με αγάπη και ενθουσιασμό. Τον θαύμαζαν. Για αυτό έλεγα χθες προστασία συνέχεια. Τώρα αν κάποιος παίζει θέατρο, δεν το ξέρω. Εγώ οφείλω να μεταφέρω αυτό που έχω ζήσει και πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι “Καλημέρα” τους έλεγες, “Μαζωνάκη” σου απαντούσαν» αποκάλυψε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Είμαι σίγουρη ότι η Βάσω η ίδια δεν θα απαντήσει. Δεν θέλει καμία συνέχεια και δεν της αρέσει όλο αυτό. Άσχετα από το αποτέλεσμα, θα προτιμούσε όλο αυτό να γίνει σιωπηλά. Για να το λέω κάτι γνωρίζω… Δεν θα εμφανιστεί καθόλου» εξήγησε η Φαίη Σκορδά για τη Βάσω Μαζωνάκη.

Δείτε στο ακόλουθο όσα είπε η Φαίη Σκορδά για την Βάσω Μαζωνάκη και τον Δημήτρη Μακρυνιώτη:

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)