Celebrity

24 Μαΐου 2024 11:50

Σόφη Πασχάλη: Έκλεψαν το αυτοκίνητό της - Ο απίστευτος τρόπος που το βρήκε

Σόφη Πασχάλη: Έκλεψαν το αυτοκίνητό της - Ο απίστευτος τρόπος που το βρήκε

-

Θύμα κλοπής έπεσε η Σόφη Πασχάλη, αφού επιτήδειος της έκλεψε το αυτοκίνητό της! Μάλιστα, ο τρόπος που το βρήκε ήταν απίστευτος, αφού αστυνομικοί στη Σαλαμίνα προχώρησαν στην καταδίωξη και τη σύλληψη ενός 21χρονου, αφού ο νεαρός δεν σταμάτησε στο σήμα τους για έλεγχο. Ο ίδιος, όπως αποδείχθηκε οδηγούσε το κλεμμένο όχημα της γυμνάστριας, Σόφης Πασχάλη. Η ίδια, μίλησε στο "Πρωινό" και τον Γιώργο Λιάγκα και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο.

"Η είδηση δεν είναι ότι εκλάπη το αυτοκίνητο αλλά ότι βρέθηκε μέσα σε λίγες ώρες, αν και ήταν ασφαλισμένο" ανέφερε η Σόφη Πασχάλη και συνέχισε λέγοντας:

"Για κάποιο λόγο είχε χαλάσει η γκαραζόπορτα μου εκείνη την ημέρα και μάλιστα ήταν η πρώτη και η μοναδική που το αυτοκίνητο ήταν έξω. Μάλλον με παρακολουθούσαν και το είδανε επομένως δεν ήτανε μέσα. Το περίεργο όμως είναι ότι είχα μία διαίσθηση να το φωτογραφίσω που ακριβώς το έχω παρκάρει.

Έχω άρα το ντοκουμέντο με το που ήταν παρκαρισμένο. Την επόμενη μέρα το πρωί ξυπνάω και το αυτοκίνητο δεν υπήρχε εκεί. Δεν έχει καμία ζημιά απλά έσπασαν ένα πλαστικό στο τζάμι και με κάποιο τρόπο το βάλανε μπροστά αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε τον τρόπο. Όταν φτάσαμε στο δρόμο που βρέθηκε, στη Σαλαμίνα, αφού με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν που είναι, μου ανέφεραν ότι είναι σε έναν ένα χωματόδρομο, αλλά δεν ξέρω αν θα πάρει μπροστά. Τελικά πήρε μπροστά χωρίς να έχει κάποια βλάβη".

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε αν θα το πουλήσει και η ίδια δεν αποσαφήνισε τελικά τι έχει αποφασίσει. "Οι επόμενες μέρες θα μου δείξουν τι να κάνω", τόνισε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)