Celebrity

24 Μαΐου 2024 09:28

Σάκης Κατσούλης & Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Τι απαντούν στο ενδεχόμενο γάμου και απόκτησης ενός παιδιού;

Σάκης Κατσούλης & Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Τι απαντούν στο ενδεχόμενο γάμου και απόκτησης ενός παιδιού;

-

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο opening party του νέου καταστήματός τους.

Μέσα σε όλα ο Σάκης Κατσούλης απάντησε για το πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να αποκτήσουν ένα παιδάκι.

«Δεν προλαβαίνουμε να παντρευτούμε φέτος. Με τη Μαριαλένα είμαστε έξι χρόνια μαζί και έχουμε ζήσει πολλά πράγματα. Όταν θα είναι έτοιμη, θα παντρευτούμε. Αν προκύψει παιδάκι, θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Ο Θεός ξέρει και θα αφήσουμε το χρόνο να δείξει», ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης.

Στη συνέχεια για το χωρισμό της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη, ο Σάκης Κατσούλης σχολίασε: «Είναι ένα θέμα που δεν μας αφορά και δεν μπορούμε να πάρουμε μέρος, γιατί δεν είμαστε στο σπίτι τους. Σήμερα που μιλήσαμε με τη Μαρία, δεν μπήκαμε στη διαδικασία να ρωτήσουμε τι έγινε. Απλά “είσαι καλά;” και αυτό σε ανθρώπινο επίπεδο, όχι για θέμα κουτσομπολιού και ίντριγκας».

Δείτε στο ακόλουθο όσα είπε ο Σάκης Κατσούλης:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)