Celebrity

23 Μαΐου 2024 14:19

Μαρία Ηλιάκη: Το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το "Power of Love" και η απάντηση για την Κατερίνα Καραβάτου

Μαρία Ηλιάκη: Το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το "Power of Love" και η απάντηση για την Κατερίνα Καραβάτου

-

Η Μαρία Ηλιάκη έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@star και στον δημοσιογράφο, Πάνο Παπαδόπουλο.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να παρουσιάσει το "Power of Love", το οποίο επιστρέφει στον ΣΚΑΙ. Παράλληλα η Μαρία Ηλιάκη πήρε θέση και στις φήμες που θέλουν την Κατερίνα Καραβάτου να παρουσιάζει το ριάλιτι της αγάπης.

"Που; Power of love; Δεν είναι αυτό που γίνεται στην Τουρκία; Αρχικά δεν γίνεται να πάω. Και θα αφήσω εδώ το παιδί που ξεκινά παιδικό σταθμό; Όχι! Δεν ισχύει και δεν μου έχει γίνει κάποια συζήτηση. Δεν λέω ποτέ όχι σε τίποτα.

Δεν μου αρέσει να αφορίζω concept, αλλά δεν το έχω σκεφτεί γιατί πρακτικά δεν θα μπορούσα να το κάνω. Δεν έχω βάλει ποτέ τον εαυτό μου σε αυτήν τη θέση. Δεν τρελαίνομαι με το concept, αλλά οκ. Είναι κάτι διαφορετικό (από το σχολιαστικό που έκανα), αλλά δεν εννοούσα αυτό το διαφορετικό.

Θα μπορούσα να κάνω μία ταξιδιωτική εκπομπή, ένα τηλεπαιχνίδι, μία εκπομπή συνεντεύξεων ή μόδας. Κάτι άλλο" είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε αν θα ταίριαζε το "Power of Love" στην Κατερίνα Καραβάτου, η ίδια τόνισε: "Όχι, δεν πιστεύω ότι το Power of Love θα ταίριαζε στην Κατερίνα Καραβάτου".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)