Celebrity

23 Μαΐου 2024 21:48

Κάννες 2024: Η Κέλι Ρόουλαντ τσακώθηκε με σεκιούριτι στο κόκκινο χαλί - Το βίντεο έγινε viral

Κάννες 2024: Η Κέλι Ρόουλαντ τσακώθηκε με σεκιούριτι στο κόκκινο χαλί - Το βίντεο έγινε viral

-

Μια πολύ κακή μέρα είχε η Κέλι Ρόουλαντ, η οποία περπάτησε, μεταξύ άλλων, στο κόκκινο χαλί των Καννών, όπου πήγε για την πρεμιέρα της γαλλικής ταινίας «Marcello Mio». Η ίδια, τσακώθηκε με υπάλληλο της ασφάλειας, και το σχετικό video έγινε viral.

Σύμφωνα με την DailyMail, η Ρόουλαντ εκνευρίστηκε με μέλος της ασφάλειας που της έδειχνε επίμονα τον δρόμο προς την έξοδο αφού εκείνη ήθελε να μείνει κι άλλο στο κόκκινο χαλί για να φωτογραφηθεί και να χαιρετήσει τους θαυμαστές της.

Παρά το γεγονός ότι της έδειχναν για αρκετή ώρα έξοδο, η τραγουδίστρια και πρώην μέλους των Destiny's Child εξακολουθούσε να μένει ακίνητη κάνοντας μικρά βήματα προς τα έξω. Μια γυναίκα από την ομάδα της ασφάλειας όμως, της έδειξε ξανά την κατεύθυνση που έπρεπε να πάρει για να φύγει, αυτή τη φορά με πιο αυστηρό τρόπο, βάζοντας το χέρι της ακριβώς μπροστά της και τότε ξεκίνησε το σόου.

Αυτόπτης μάρτυρας, είπε στην DailyMail: «Προσπαθούσε να χαιρετήσει τους θαυμαστές της και να βοηθήσει τους παπαράτσι να τραβήξουν τη φωτογραφία τους. Δεν τη νοιάζει αν φαίνεται σαν ντίβα αν ξέρει ότι υπερασπίζεται τον εαυτό της. Δεν είναι ψεύτικη και ήθελε να θέσει ένα ξεκάθαρο όριο».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)