Celebrity

22 Μαΐου 2024 17:36

Κέιτ Μίντλετον: Σάλος με το πορτρέτο της στο εξώφυλλο του Tatler


Κέιτ Μίντλετον: Σάλος με το πορτρέτο της στο εξώφυλλο του Tatler

-

Στο τελευταίο εξώφυλλο του Tatler πρωταγωνιστεί η Κέιτ Μίντλετον ωστόσο έχει δημιουργηθεί ένας χαμός καθώς το πορτρέτο της δεν άρεσε καθόλου στους αναγνώστες.

 Συγκεκριμένα, το βρετανικό περιοδικό Tatler παρουσίασε το πορτρέτο της Κέιτ Μίντλετον για το εξώφυλλο του Ιουλίου 2024.

Πρόκειται για μία δημιουργία της Hannah Uzor, με καταγωγή από την Βρετανία και την Ζάμπια, για να τιμήσει τη «δύναμη και την αξιοπρέπεια» της Κέιτ Μίντλετον.

Οι χρήστες του διαδικτύου βέβαια το χαρακτήρισαν «απαίσιο» ενώ αξίζει να τονίσουμε πως η Κέιτ δεν πόζαρε για το έργο τέχνης και η Uzor χρησιμοποίησε διαφορετικές φωτογραφίες για να φτιάξει τον πίνακα.

«Ποιος καλύτερος τρόπος για να δείξουμε την υποστήριξή μας από το να επιλέξουμε ως θέμα την πολυαγαπημένη και σεβαστή μας Πριγκίπισσα της Ουαλίας – και ποιος είναι καλύτερος να τη ζωγραφίσει από τη μητέρα τριών παιδιών, τη καλλιτέχνιδα Hannah Uzor;», ήταν μερικές από τις δηλώσεις του Tatler, για το νέο εξώφυλλο.

Με την σειρά της η Uzor δήλωσε: «Όταν δεν μπορείς να συναντήσεις τον εικονιζόμενο αυτοπροσώπως, πρέπει να κοιτάξεις ό,τι μπορείς να βρεις και να συνθέσεις τις λεπτές ανθρώπινες στιγμές που αποκαλύπτονται σε διάφορες φωτογραφίες: Έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο να στέκεται ή να κρατάει το κεφάλι ή τα χέρια του; Έχει μια επαναλαμβανόμενη χειρονομία;»

Δείτε το πορτρέτο της Κέιτ Μίντλετον που προκάλεσε χαμό:

View this post on Instagram

A post shared by Tatler (@tatlermagazine)

Πληροφορίες από «Dailymail»

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)