Celebrity

22 Μαΐου 2024 15:12

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η ανάρτηση για τα 4 χρόνια από την επίθεση με βιτριόλι - "Πόσο πόνο έχω βιώσει;"

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η ανάρτηση για τα 4 χρόνια από την επίθεση με βιτριόλι - "Πόσο πόνο έχω βιώσει;"

-

Τέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες από την ημέρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι και είδε τη ζωή της να αλλάζει.

Την Δευτέρα 20/05 η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Live News” και μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο για όσα έζησε και τη ζωή της μετά την επίθεση.

Σήμερα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απόσπασμα από τη συνέντευξη της και στη λεζάντα της έστειλε το δικό της δυνατό μήνυμα στους ακολούθους της.  

«4 χρόνια πριν. Πόσο διαφορετική θα έπρεπε να είναι η ζωή μου.. πόσο πόνο έχω βιώσει? Αφάνταστο. Πόσες μάχες έχω δώσει? Αμέτρητες. Δεν πειράζει που όλα είναι διαφορετικά. Η καρδιά μου είναι γεμάτη με ανιδιοτελή αγάπη. Η ζωή μου είναι γεμάτη από καλούς ανθρώπους.

Χρησιμοποίησε τη σημερινή μέρα ως αφορμή για να διεκδικήσεις τη δική σου νίκη. Οραματίσου τη και δούλεψε σκληρά. Μην εγκαταλείπεις ποτέ. Πάλεψε μέχρι την τελευταία σου ανάσα. Στο τέλος θα φουσκώνεις από υπερηφάνεια για τον εαυτό σου. Εμπιστεύσου τα λόγια μου! Η ζωή πάντα νικάει!», έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)