Celebrity

22 Μαΐου 2024 13:51

Φαίη Σκορδά για Σίσσυ Χρηστίδου: "Δε μπορεί να μη σκέφτεσαι εκείνη την ώρα ότι είναι ένα τραγούδι του Μαραντίνη"

Φαίη Σκορδά για Σίσσυ Χρηστίδου: "Δε μπορεί να μη σκέφτεσαι εκείνη την ώρα ότι είναι ένα τραγούδι του Μαραντίνη"

-

Ένα βίντεο ανέβασε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου, στο οποίο τραγουδά κομμάτι του Θοδωρή Μαραντίνη στο αυτοκίνητό της

Διαβάστε επίσης! Σίσσυ Χρηστίδου: Δείτε την να τραγουδά στο αμάξι κομμάτι του πρώην της, Θοδωρή Μαραντίνη (Βίντεο)

Το σχετικό βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή «Fay’s Time» με την Φαίη Σκορδά να κάνει το δικό της σχόλιο για τη σχέση του πρώην ζευγαριού, αλλά και για την παρουσιάστρια.

«Επειδή παρακολουθώ τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Instagram πάρα πολύ, το τελευταίο διάστημα σίγουρα ανεβάζει 2-3 τραγούδια από το αυτοκίνητο και είναι πραγματικά απολαυστική και φαίνεται ότι είναι στα καλύτερά της. Και στα καλύτερά του ένας άνθρωπος είναι για εμένα όταν αισθάνεται καλά ο ίδιος. Όχι επειδή επαγγελματικά σου έχει γίνει κάτι καλό, όχι για τα προσωπικά.

Αυτή η χαρά που βγάζει και η ηρεμία δεν την είχε τα προηγούμενα χρόνια, προφανώς και για άσχημους λόγους που της έχουν συμβεί…Την βλέπω στα καλύτερά της! Περνάει μια καλή φάση. Είναι πιο ενεργή στο Instagram, έχει όρεξη, ανεβάζει τραγούδια…Αν ήθελε να περάσει ένα μήνυμα, αυτό ήταν ότι δεν την πειράζει πια ούτε αυτό το κομμάτι και δεν τη στενοχωρεί όπως παλιά. Εγώ αυτό θα έπαιρνα σαν μήνυμα. Δε μπορεί να μην δεν σκέφτεσαι τα λόγια. Δε μπορεί να μη σκέφτεσαι εκείνη την ώρα ότι είναι ένα τραγούδι του Μαραντίνη», είπε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)