Celebrity

22 Μαΐου 2024 10:50

Τζένιφερ Λόπεζ: Οι τελευταίες προσπάθειες για να σώσει τον γάμο της - Ζήτησε βοήθεια από την πρώην του Άφλεκ

Τζένιφερ Λόπεζ: Οι τελευταίες προσπάθειες για να σώσει τον γάμο της - Ζήτησε βοήθεια από την πρώην του Άφλεκ

-

Πολύ δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνάει η Τζένιφερ Λόπεζ με τον γάμο της να κρέμεται από μια κλωστή. Μετά τις φήμες ότι εκεί και ο Μπεν Άφλεκ ζουν σε διαφορετικά σπίτια πλέον, η ίδια εθεάθη μόνη της στην πρεμιέρα για τη νέα της ταινία.

Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει τώρα ότι η Λόπεζ έχει ζητήσει τη βοήθεια της Τζένιφερ Γκάρνερ, πρώην συζύγου του Άφλεκ, για να δουν τι μπορεί να γίνει ώστε να σωθεί η μεταξύ τους σχέση.

Η ιστοσελίδα επικαλείται πηγές από το περιβάλλον της JLo, σύμφωνα με τις οποίες η Λόπεζ και η Γκάρνερ «φοβούνται ότι ο Μπεν Άφλεκ είναι πολύ κοντά στο να σπάσει τη νηφαλιότητά του και να ξανακυλήσει στο αλκοόλ». Οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται ότι η Λόπεζ έχει στραφεί στην Γκάρνερ για βοήθεια.

Τζένιφερ Λόπεζ Μπεν

«Η JLo εκμυστηρεύεται στην Τζένιφερ τι της συμβαίνει, γιατί ξέρει ότι είναι ένας από τους μοναδικούς ανθρώπους στον κόσμο που θα καταλάβαινε αυτό που περνάει» δήλωσε άτομο από το περιβάλλον της σταρ στην DailyMail.Το έχει περάσει και η ίδια με τον ίδιο άντρα και παρόλο που οι συνθήκες ήταν αρκετά διαφορετικές, εξακολουθεί να είναι ο ίδιος άντρας και οι δυο τους αντιμετώπισαν κάποια από τα ίδια θέματα» πρόσθεσε. Την ίδια ώρα, η Τζένιφερ Γκάρνερ εθεάθη κοντά σε δρόμο που οδηγεί προς την έπαυλη του Άφλεκ στο Μπρέντγουντ!


Το ίδιο άτομο εξήγησε ότι η Γκάρνερ θέλει να βοηθήσει στη διάσωση του γάμου τους. «Η Τζεν δεν θέλει ο Μπεν να τελειώσει αυτόν τον γάμο γιατί πραγματικά νοιάζεται για την JLo. Πήγε όντως στο σπίτι του για να του μιλήσει γι' αυτό και να προσπαθήσει να κρατήσει τους δυο τους μαζί», αναφέρει ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι όσοι βρίσκονται κοντά στον Μπεν Άφλεκ πιστεύουν ότι δείχνει ένα γνωστό μοτίβο συμπεριφοράς όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα συζυγικά ζητήματα.

«Ο Μπεν είναι απογοητευμένος αυτή τη στιγμή γιατί δεν έχει καμία διέξοδο από τα προβλήματά του, οπότε το σκάει» σημείωσε η ίδια πηγή.

Photo Credits: abaca press

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)