Celebrity

21 Μαΐου 2024 23:36

Στέφανος Τσιτσιπάς & Πάουλα Μπαντόσα: Ξανά μαζί το ζευγάρι μετά την ανακοίνωση χωρισμού του; Το βίντεο που τους "πρόδωσε"

Στέφανος Τσιτσιπάς & Πάουλα Μπαντόσα: Ξανά μαζί το ζευγάρι μετά την ανακοίνωση χωρισμού του; Το βίντεο που τους "πρόδωσε"

-

Μόλις λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους η Πάουλα Μπαντόσα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς φαίνεται πως είναι και πάλι μαζί.

Να θυμίσουμε ότι σε πρόσφατες δηλώσεις της η Πάουλα Μπαντόσα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε μια υπέροχη σχέση και του εύχομαι τα καλύτερα. Είναι σπουδαίος άνθρωπος. Ξέρω ότι σκέφτεται το ίδιο. Τίποτα κακό δεν συνέβη στο τέλος. Αυτή είναι η ζωή. Ξέρω ότι θα δούμε ο ένας τον άλλον στο σιρκουί και ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον».

Μπορεί οι δυο τους να μην ακολουθούνται στα social media ωστόσο ένα βίντεο που κυκλοφόρησε εκεί φούντωσε τις φήμες επανασύνδεσής τους.

Συγκεκριμένα, η Πάουλα Μπαντόσα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς εθεάθησαν στο Μόντε Κάρλο να κάνουν ανέμελοι την βόλτα τους, πιασμένοι χέρι-χέρι κάτι που κίνησε υποψίες...

Δείτε το βίντεο που φούντωσε τις φήμες περί επανασύνδεσης του ζευγαριού:

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)