Celebrity

20 Μαΐου 2024 21:57

Κόρτνεϊ Κοξ: Συγκλονίζει 7 μήνες μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι - "Με επισκέπτεται συχνά"

Κόρτνεϊ Κοξ: Συγκλονίζει 7 μήνες μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι - "Με επισκέπτεται συχνά"

-

Συνέντευξη στην εκπομπή «CBS Sunday Morning» παραχώρησε η Κόρτνεϊ Κοξ με αφορμή τα 20 χρόνια από το τέλος της σειράς «Τα Φιλαράκια», η οποία αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε για τον Μάθιου Πέρι, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή πριν από 7 περίπου μήνες.

«Νομίζω πως ήταν ίσως ένα από τα πιο αστεία ανθρώπινα όντα στον κόσμο. Ήταν τόσο αστείος. Ήταν πραγματικά, μια τεράστια καρδιά. Προφανώς, δυσκολεύτηκε», είπε αρχικά η Κόρτνεϊ Κοξ και συνέχισε:

«Είμαι τόσο ευγνώμων, που συνεργάστηκα τόσο στενά μαζί του για τόσα χρόνια. Με επισκέπτεται συχνά, αν πούμε ότι πιστεύουμε στο μεταφυσικό. Μιλάω με τη μαμά μου, τον μπαμπά μου, τον Μάθιου. Νιώθω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ας πούμε, μας "καθοδηγούν". Αισθάνομαι ότι ο Μάθιου είναι σίγουρα εδώ τριγύρω».

Όσον αφορά τη συμμετοχή της στη σειρά «Φιλαράκια», η ηθοποιός δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Θεό για αυτή τη σειρά. Ήταν στο τέλος μια περιόδου που πραγματικά, είχα ξεμείνει από χρήματα. Πήρα έναν ρόλο σε μια οντισιόν και όταν πήγα να διαβάσω τον πιλότο, είπα "αυτό είναι υπέροχο"».

Photo Credits: Abaca Press

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)