Celebrity

20 Μαΐου 2024 15:16

H Βάνα Μπάρμπα για την υγεία της: "Είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες"

H Βάνα Μπάρμπα για την υγεία της: "Είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες"

-

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Αλέξη Μίχα η Βάνα Μπάρμπα η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τον έρωτα στη ζωή της αλλά και στην κατάσταση υγεία της.

«Δεν θυμάμαι σε ποια σειρά πήρα τα περισσότερα χρήματα, με το χρήμα δεν έχω καλή σχέση, είμαι πολύ σπάταλη. Προσπαθώ να κάνω φίλο τον χρόνο άλλα δεν μπορώ. Ο έρωτας είναι έρωτας γιατί δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα, είναι φευγαλέος. Δεν θεωρώ ότι είμαι ικανή να στηρίξω ένα γάμο, αγαπώ πολύ την ελευθέρια μου και μάλλον είναι φοβία. Μου λείπει πολύ ένας σύντροφος. Δεν θα ήθελα η κόρη μου να ακολουθήσει καμία συμβουλή από μένα, το παιδί θα κάνει αυτό που θέλει» εξομολογήθηκε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

«Πήγα στα Όσκαρ, έχω κρατήσει το φόρεμα και ήταν η πρώτη φορά που έβαλα κραγιόν στη ζωή μου. Είχα καβαλήσει το καλάμι, ήταν όλα εύκολα άλλα ο χρόνος μου έδειξε πως πρέπει να κατέβω από το άλογο και να πατήσω στη γη», πρόσθεσε η Βάνα Μπάρμπα.

Τέλος, για την υγεία της η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε: «Στην υγεία μου είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες».

Να σημειωθεί ότι η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε μια ημέρα πριν χάσει τη μητέρα της.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Βάνα Μπάρμπα:



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)